ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΚΟΣΤΑ ΡΙΚΑ

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Τα πανηγύρια για την πρόκριση στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία μας καλά κρατούν, αλλά η στιγμή που μπορεί να ξαναγραφτεί ιστορία μέσα σε λίγες ημέρες είναι κοντά.


Την Κυριακή το βράδυ, στις 23:00, η Εθνική Ελλάδας αντιμετωπίζει την μεγάλη έκπληξη του τουρνουά, την εκπληκτική ως τώρα Κόστα Ρίκα. Η παρέα του άσου του Ολυμπιακού, Τζόελ Κάμπελ, έχει αφήσει άναυδη με τις ως εμφανίσεις της την ποδοσφαιρική υφήλιο και σίγουρα βλέπει ως μοναδική ευκαιρία την αναμέτρηση με την Ελλάδα για να προκριθεί στα προημιτελικά.


Αυτό βέβαια ισχύει και για μας: Άλλο είναι να πρέπει να αντιμετωπίσεις την Ουρουγουάη, την Ιταλία ή την Αγγλία (άσχετα αν οι δύο τελευταίες αποκλείστηκαν) και άλλο την επικίνδυνη μεν, ταπεινή δε Κόστα Ρίκα. Αν την περάσουμε ακολουθεί στους «8» η Ολλανδία των Ρομπέν και Φαν Πέρσι. Δύσκολο, αλλά έτσι δεν λέγαμε και το 2004 σε κάθε παιχνίδι; Τα όνειρα είναι για όλους. Αφού ονειρευόμαστε λοιπόν, ας το πάμε μέχρι το τέλος: περνάμε τους Ολλανδούς (ή τους Μεξικανούς), συναντούμε στον ημιτελικό Αργεντινή ή Γαλλία (οι δεύτεροι ακόμη βλέπουν εφιάλτες με τους Χαριστέα και Ζαγοράκη) και μετά στον τελικό; Γερμανία ή Βραζιλία με προτίμηση στους διοργανωτές γιατί έχουμε και μια προϊστορία (βλέπε Πορτογαλία)...
Επειδή όμως αυτά είναι ακόμη μακρινά και βασίζονται περισσότερο στον ενθουσιασμό της στιγμής για την ιστορική πρόκριση απέναντι στην Ακτή Ελεφαντοστού, ας προσγειωθούμε και ας τα δούμε βήμα βήμα. Με πρώτη φυσικά την Κόστα Ρίκα. Ποια είναι η αντίπαλος της Εθνικής μας; Ποια είναι τα μυστικά της που την έφεραν στην πρώτη θέση ενός ομίλου-φωτιά χωρίς μάλιστα να χάσει; Ας δούμε.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum