BISCOTTO COFFEE + @MEDITERRANEAN COSMOS

Σάββατο 21 Ιουνίου 2014

To biscotto δημιούργησε έναν πολυχώρο στο Mediterranean Cosmos προσθέτοντας στους γνωστούς τρόπους επικοινωνίας και προνομίων (biscotto 2310, biscotto.gr, biscotto RADIO, biscotto members card) και ένα σημείο συνάντησης, όπου σας υποδεχόμαστε καθημερινά.
It’s more than a coffee spot
Ουσιαστικά είναι ένας χώρος που πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα από την κλασσική έννοια του “café”, όπου μπορείτε απολαμβάνοντας ποικιλία ροφημάτων, ποτών και γεύσεων όλες τις ώρες, να ενημερώνεστε για ό,τι καλύτερο συμβαίνει στην πόλη, να έχετε στη διάθεσή σας το νέο τεύχος του biscotto 2310, να επιλέξετε από τα 300 και πλέον βιβλία που είναι στη διάθεσή σας χάρη στη συνεργασία μας με το cosmotebooks.gr, να προμηθεύεστε τη biscotto members card, τη μεγαλύτερη κάρτα εκπτώσεων και προνομίων.
Επίσης το biscotto coffee+ φιλοξενεί εκθέσεις και αντικείμενα τέχνης νέων και ανερχόμενων δημιουργών, τα οποία και μπορείτε να αγοράσετε αλλά και καλλιτεχνικά events και μουσικά happenings. Όσο για την ατμόσφαιρα, φροντίζει η ομάδα του biscotto RADIO με την ασταμάτητα καλή μουσική της. Το biscotto RADIO, μάλιστα, έχει και το δικό του studio μέσα στο χώρο, άλλη μία πρωτοτυπία που θα βρείτε εδώ.
Όσο για τους γονείς, το biscotto coffee+ είναι “kid’s friendly”, με ειδικά εξοπλισμένο baby room, παιδικά καθισματάκια και βιβλία καθώς και σετ ζωγραφικής για τη δημιουργική τους απασχόληση των μικρών μας φίλων. Ένας σύγχρονος, λοιπόν, και casual χώρος που τον διαμορφώσαμε για να ταιριάζει στις επιθυμίες και τη διάθεσή σας κάθε στιγμή.
Taste n’ enjoy
Ειδικευμένοι barista ετοιμάζουν όλα τα είδη καφέ αλλά και ιδιαίτερα ροφήματα σοκολάτας ή homemade ice tea και φυσικούς χυμούς όσο εσείς επιλέγετε croissant σοκολάτας ή με κρέμα λεμονιού, muffin με κρέμα σοκολάτα ή βανίλια, κάποιο από τα τέσσερα κρύα σάντουιτς ιδιαίτερων συνδυασμών και υλικών (γαλλική μπαγκετά, ιταλική τσιαπατίνα, κρητικό πολύσπορο, μπαγκετίνα με σολομό, focaccia αλλαντικών) ή νοστιμότατα τοστ. Φυσικά αν θελήσετε κάτι γλυκό διαθέτουμε τέσσερα διαφορετικά γλυκά αλλά και διάφορες γεύσεις παγωτού. Επίσης εκτός από τα ροφήματα, προσφέρουμε ποικιλία από μπίρες (ελληνικές και εισαγωγής), επιλογές κρασιών του ελληνικού αμπελώνα με πολλές βραβευμένες ετικέτες μεταξύ αυτών αλλά και signature cocktails.
Οι τιμές  τους είναι η ευχάριστη έκπληξη και θα το διαπιστώσετε διαβάζοντας τον πλήρη ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ του biscotto coffee+ http://issuu.com/mediaviewpublishing/docs/biscotto_coffee__catalogue?e=3860865/8249862



Οι biscotto members έχουν το προνόμιο
Οι κάτοχοι της biscotto members card έχουν έκπτωση 20% στις τιμές του καταλόγου σε όλα τα προϊόντα (αναγράφεται δίπλα η ειδική τιμή με την έκπτωση), όλες τις ώρες και όλες τις ημέρες.
Όσοι δεν έχουν  αποκτήσει ακόμη τη biscotto members card μπορούν  να το κάνουν ηλεκτρονικά , αλλά και να συμπληρώσουν την αίτηση  στο χώρο του biscotto coffee+.
Take Away
Τα ροφήματα και τα σνακς τα προσφέρουμε και σε μορφή take away (όλα τα είδη καφέ στην τιμή των 2€) ενώ σε λίγο θα ξεκινήσει και η υπηρεσία delivery στο Mediterranean Cosmos και στην ευρύτερη περιοχή.
Art Event
Έκθεση Ζωγραφικής
Σταμάτης Παπαδήμος
Ο ζωγράφος και γραφίστας Σταμάτης Παπαδήμος μετά την επιτυχημένη συμμετοχή του σε ομαδική έκθεση στην Agora Gallery της Νέας Υόρκης, ταξιδεύει...και έρχεται στο biscotto coffee+ για να παρουσιάσει την ατομική του έκθεση.
Όλα τα έργα που βρίσκονται στο biscotto coffee+ διατίθενται προς πώληση.
Το έργο με τίτλο THINK ανήκει σε προσωπική συλλογή και παραχωρήθηκε αποκλειστικά για την έκθεση.
Περιοχή: Ανατολικά
Διεύθυνση: Mediterranean Cosmos 11ο χλμ. Εθν. Οδού Θεσσαλονίκης - N. Μουδανιών
Τηλέφωνο: 2310472333
Web

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum