Η ΑΡΓΥΡΩ ΚΑΛΙΑΦΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΟΙΧΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΧΕΔΙΟΥ

Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Ο ανοικτός διαγωνισμός σχεδίου Fashion Design Project της 15ης Athens Xclusive Designers Week ανέδειξε νικήτρια την Αργυρώ Καλλιάφα.
Η online ψηφοφορία του κοινού διήρκησε ένα μήνα και το σχέδιο της νέας σχεδιάστριας συγκέντρωσε 829 ψήφους κερδίζοντας την 1η θέση ανάμεσα στα 40 υποψήφια έργα που δημιουργήθηκαν από νέα ταλέντα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας μόδας της Αθήνας!



Η Αργυρώ Καλλιαφα γεννήθηκε το 1991 και μεγάλωσε στη Γουριά, Μεσολογγίου.  Στην ηλικία των 5 ετών είχε ήδη αποφασίσει ότι μεγαλώνοντας θα γίνει σχεδιάστρια μόδας. Σπούδασε σχέδιο μόδας στον ΑΚΤΟ ενώ η πρώτη επαγγελματική καταξίωση ήρθε το 2010, στο δεύτερο έτος της σχολής, όταν έλαβε μέρος σε διεθνή διαγωνισμό σχεδίου της εταιρείας εσωρούχων Triumph όπου διακρίθηκε ανάμεσα στα 25 καλύτερα σχέδια. Στη συνέχεια εργάστηκε στη μεσημεριανή εκπομπή "Ελένη" ως βοηθός  στυλίστα και το 2012 συμμετέχει για πρώτη φορά στην AXDW ως σχεδιαστικό δίδυμο για το brand streetGeAr. Το 2013, την εμπιστεύτηκε μεγάλη  εταιρεία γυναικείων ενδυμάτων στην οποία εργάζεται έως σήμερα και σχεδιάζει δίπλα στη βραβευμένη σχεδιάστρια Marina Avdeeva για τα Brands Benissimo, Coocu και So sexy. Με την κατάκτηση της 1ης θέσης στην ψηφοφορία του Fashion Design Project, η Αργυρώ εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα New Designers Awards της 16ης Athens Xlcusive Designers Week, που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος Οκτωβρίου, παρουσιάζοντας τη δουλειά της στον κόσμο της μόδας καθώς και στο ευρύ κοινό!

Η Athens Xclusive Designers Week μέσω του θεσμού των New Designers Awards που πραγματοποιείται κάθε σεζόν, συνεχίζει με χαρά να υποστηρίζει έμπρακτα τα νέα ταλέντα επιβραβεύοντάς τα αλλά και δίνοντάς τους την ευκαιρία να προβάλλουν τη δουλειάς τους και να διεκδικήσουν μια θέση στη βιομηχανία της μόδας!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum