"ΒΙΒΛΙΚΟΙ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ"

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Το βιβλίο με τον τίτλο «Βιβλικοί Διαλογισμοί» είναι ένα πνευματικό μονοπάτι που περνά μέσα από τον πλούτο της Μυστικής Χριστιανικής Παράδοσης, όπως μας ενημερώνουν οι Εκδόσεις Ιβίσκος. 
"Ένας δρόμος που μας αποκαλύπτει το κρυμμένο καμπαλιστικό όραμα της Βίβλου, με προσευχή και διαλογιστικές ασκήσεις για την επανασύνδεσή μας με τη ρίζα της Χριστιανοσύνης και τον συντονισμό μας με τη Θεία Χάρη και την Αγάπη του Θεού.
Έγκυρο, αποκαλυπτικό, γεμάτο βιωματική σοφία, εμπειρία πραγμάτωσης και πολύτιμες πρακτικές πνευματικής αφύπνισης, το βιβλίο αυτό είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε ανήσυχο άνθρωπο που είναι διατεθειμένος να εξερευνήσει την πίστη του με διαφορετικούς τρόπους, να επαναπροσδιορίσει τη σχέση του με το Πνεύμα, να μυηθεί στην καμπαλιστική ερμηνεία της Βίβλου και να έρθει σε επαφή με τις διαλογιστικές τεχνικές της" τονίζουν οι υπεύθυνοι του εκδοτικού οίκου.                  


Απόσπασμα βιβλίου
"Το να αγαπάς τον Θεό με όλη σου την καρδιά, σημαίνει ότι αγαπάς τον Θεό σου με τον εσώτερο εαυτό σου, που ισοδυναμεί με το υψηλότερο επίπεδο της ψυχής, το Θείο Εγώ που όλοι διαθέτουμε.
Το να αγαπάς τον Θεό με όλη σου την ψυχή, σημαίνει ότι τον αγαπάς με όλο το Είναι της ύπαρξης σου.
 Και το να αγαπάς τον Θεό με όλη σου τη λογική, είναι σαν να τον αγαπάς με όλη την αντιληπτική σου ικανότητα και συνεπώς με όλη την πραγματικότητά σου, εσωτερική και εξωτερική."
Βιογραφικό συγγραφέα 
Karlos de Leon de Vit
Ο Δρ. Κάρλος Ντε Λεόν Ντε Βιτ (1958) διδάκτωρ της Κλινικής Ψυχολογίας και της Ολιστικής Ιατρικής στο Πανεπιστήμιο Σάσεξ της Αγγλίας, με επιπλέον σπουδές σε Μεξικό, Κίνα, Αγγλία, Ινδία, Καναδά και αλλού, έχει ως κύριο ενδιαφέρον του την έρευνα τεχνικών για την ανάπτυξη και τη διεύρυνση της ανθρώπινης συνείδησης.
Ο Δρ. Κάρλος Ντε Λεόν είναι διεθνής και χαρισματικός δάσκαλος και ασκητής, με πολυετή πείρα και εκτεταμένη γνώση, εμπειρία και εκπαίδευση στις πολεμικές τέχνες, καθώς και σε πολλές μορφές εναλλακτικής θεραπευτικής.
Ένα σημαντικό μέρος της δουλειάς του καλύπτει παγκόσμιες παραδόσεις σοφίας, όπως είναι ο Χριστιανισμός, Ινδουισμός, Εβραϊκή, Καμπάλα, Θιβετιανικός και Ζεν Βουδισμός, Ταοϊσμός, δυτικός Εσωτερισμός, καθώς και οι ιδαίτερες διδασκαλίες και πρακτικές των Μαχαμούτνρα, Τζόκσεν και Τάντρα.
Είναι ιδρυτής του «Διεθνούς ινστιτούτου για την έρευνα και την ανάπτυξη της Οντογονίας» στο Βανκούβερ (1991) και πρόεδρος του Συνδέσμου Ψυχοθεραπείας και Διαπροσωπικής Οντογονικής ανάπτυξης στην πόλη του Μεξικού. Έχει γράψει συνολικά επτά βιβλία, ενώ το «Βιβλικοί Διαλογισμοί» είναι το δεύτερο βιβλίο του που μεταφράζεται στην ελληνική γλώσσα. Από τις Εκδόσεις Ιβίσκος κυκλοφορεί ήδη το βιβλίο του «Τόλμησε να Είσαι Ελεύθερος» (2011).
 Περισσότερα: http://www.iviskospublications.gr/


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum