ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ@ΣΚΑΙ 100.3

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Ποιος είναι τελικά ο Δημήτρης Γιατζόγλου; Ο ίδιος αυτοσυστήνεται ως «δημοσιογράφος ...με 500ράκι». Εμείς ξέρουμε πως καθημερινά  επιμελείται και παρουσιάζει τη ρ/φ εκπομπή "ΖΟΥΜΕ ΑΛΗΘΙΝΑ" στο ΣΚΑΙ 100.3.

Τι λέει το… βιογραφικό του, σύμφωνα με τη σελίδα του στο FB;
Καρκίνος με ωροσκόπο λιοντάρι…. Σε αυτόν τον συνδυασμό οφείλονται όλα τα στραβά, τα ανάποδα μου και τα υπέροχά μου! Τα λάθη μου και τα πάθη μου!
Γεννήθηκα 16 Ιουλίου του 1971. Δεν θυμάμαι τι πρωτοείδα όταν άνοιξα τα μάτια μου. Ως παιδί …το μόνο που ήθελα ήταν να παίζω με αυτοκινητάκια. Και γενικώς βαριόμουνα.
Μου άρεσε και μου αρέσει η θάλασσα. Με ξεκουράζει. Μπορώ να κάθομαι για το υπόλοιπο της ζωής μου να την κοιτάζω. Νύχτα μέρα. Και πάντα ήθελα να γίνω καπετάνιος. Νομίζω ότι ένα από τα μεγάλα λάθη της ζωής μου ήταν ότι δεν έγινα καπετάνιος.
Τώρα θα με ρωτήσετε γιατί έγινα δημοσιογράφος. Δεν ξέρω αν ήθελα να γίνω δημοσιογράφος. Το ραδιόφωνο μου άρεσε πολύ. Με μάγευε. Με έκανε να «ταξιδεύω». Κι επειδή δεν μπόρεσα να ταξιδεύω με καράβια …είπα ας ταξιδέψω μέσω του ραδιοφώνου.
Τελικά δεν ξέρω αν ποτέ το είδα ως δουλειά. Πέρασα ιδιαιτέρως όμορφα τόσο χρόνια στα ραδιόφωνο …και συνεχίζω να περνάω. Είκοσι ένα χρόνια στον ΣΚΑΪ, έξι μήνες στον ΒΗΜΑ και τον τελευταίο καιρό στον ALPHA. Πλέον θα με βρείτε στο ΣΚΑΙ 100,3!
Πέρασα και από την τηλεόραση. Τέσσερα χρόνια. Ένα χρόνο ενημέρωση και τρία χρόνια τα ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ. Ταξίδεψα πολύ.  Κουραστικό , αλλά το χάρηκα πολύ.
Το μόνο που εύχομαι για το μέλλον είναι να μπορώ να έχω αυτό που έχω στο χέρι μου. Το tattoo μου «ΜΥ WAY»!!!!”

Πληροφορίες
500rakias(Twitter) https://twitter.com/500rakias
500rakias(Instagram) http://instagram.com/500rakias/

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum