ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΡΕΠΑΝΑΣ: Η "ΨΥΧΗ" ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Ο Νίκος Ρεπανάς είναι η "ψυχή" του δημοτικού κολυμβητηρίου Καλαμαριάς και ο "λάτρης-προστάτης" της μαραθώνιας κολύμβησης. 
Πρώην πολίστας και κολυμβητής μεγάλων αποστάσεων, της μαραθώνιας δηλαδή κολύμβησης, ο Ρεπανάς είναι αφοσιωμένος στην αποστολή του. Να προπονεί αθλητές , κυρίως της μαραθώνιας κολύμβησης, και απλούς πολίτες , αλλά και να προσφέρει τις υπηρεσίες και την αγάπη του σε ανθρώπους με αναπηρία που επισκέπτονται το κολυμβητήριο.



Τον αγαπούν και τον παραδέχονται  όλοι. Δεν υπάρχει κάποιος που να έχει ποτέ παραπονεθεί για τον άνθρωπο αυτό. Ότι κάνει δεν το κάνει απλά από επαγγελματισμό, αλλά από ανθρωπιά και αφοσίωση.
Με τη δική του συμβολή, και βέβαια τη συμβολή και των άλλων προπονητών και αθλητών και υπαλλήλων, το Δημοτικό Κολυμβητήριο της Καλαμαριάς είναι ένα στολίδι για την πόλη της Θεσσαλονίκης και την ευρύτερη περιοχή. Λειτουργεί υποδειγματικά, παρά τα προβλήματα που προκαλεί η οικονομική κρίση, και αποτελεί κομμάτι του σύγχρονου πολιτισμού της πόλης με την ευρεία έννοια. Δεν αποτελεί μόνο χώρο προπόνησης των ταλέντων της περιοχής και αυριανών πρωταθλητών , ή των αθλητών της μαραθώνιας κολύμβησης, αλλά δίνει τη δυνατότητα και σε ηλικιωμένους ανθρώπους να ωφεληθούν από τα καλά της κολύμβησης. Για αυτό και μόνο η προσφορά του είναι πάνω από όλα κοινωνική και πολιτιστική, γιατί συμβάλει στην ανάπτυξη μίας κουλτούρας που την έχει ανάγκη καθημερινά η πόλη.



Το Δημοτικό Κολυμβητήριο, άνοιξε τις πύλες του όχι μόνο στους Δημότες και τους κατοίκους της Καλαμαριάς, αλλά και σε όποιον επιθυμεί να κολυμπήσει, τον Ιούλιο του 2006.
Λειτουργεί όλο τον χρόνο. Πρόσφατα εξοπλίστηκε με ισοθερμικό κάλυμμα, για την κάλυψη της δεξαμενής ώστε να μην κατεβαίνει  η θερμοκρασία του νερού όταν δεν χρησιμοποιείται η πισίνα.





Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum