QUILOMBO SUMMER PARTY 2014‏

Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Το Quilombo συμπληρώνει φέτος 10 χρόνια λειτουργίας και σας καλεί το Σάββατο 5 Ιουλίου στο Θέατρο του Άλσους Βεϊκου σε μια παράσταση επετειακού χαρακτήρα και φυσικά-όπως πάντα- σε ένα ξέφρενο πάρτι!
Η πρόσκλησή μας απευθύνεται σε όλους εσάς που τόσα χρόνια χορέψατε και διασκεδάσατε μαζί μας, με τους μεθυστικούς ρυθμούς της Βραζιλίας και της Αφρικής , στους πιο κοντινούς μας ανθρώπους με τους οποίους μοιραζόμαστε τη χαρά της συνεργασίας , αλλά και σε όλους εσάς που θα μας δείτε για πρώτη φορά! Μπορεί να είναι δύσκολο να ονειρευόμαστε σε έναν κόσμο που πιστεύουμε ότι πρέπει να αλλάξει εξ ολοκλήρου, όμως η χαρά που νιώθουμε όταν συνδημιουργούμε και παράγουμε τέχνη, μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε. Η πίστη ότι ο κόσμος είναι καλύτερος όταν τον μοιράζεσαι, μας οδήγησε φέτος να ενώσουμε τα διαφορετικά εργαστήρια του Quilombo σε μια ενιαία παράσταση με τίτλο “Movimentos Unidos” (κινήσεις συνδεδεμένες).
Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία  των εργαστηρίων Samba Batucada και Samba reggae, της Capoeira/Senzala, του αφρικάνικου χορού, του σωματικού θεάτρου και των κουβανέζικων κρουστών/Comparsa.



Η βραδιά θα συνεχιστεί με μουσικές από Βραζιλία και όχι μόνο, με τον DJ Vaggeli Lo
Ώρα έναρξης: 20:30... ακριβώς
Είσοδος ελεύθερη
Ελάτε να υποδεχτούμε μαζί το καλοκαίρι του 2014, το δέκατο συνεχές καλοκαίρι με το Quilombo
Πρόσβαση
α.    Λεωφορεία 444 (στάση Αγία Ειρήνη) & 608 (στάση Άλσος)
β.    Προαστιακός Μ1 (στάση Άνω Πατήσια) & Τρόλει Νο 5(στάση Φούρνος)
Parking      Αμέσως μετά την κεντρική είσοδο του Άλσους Βεϊκου

Πληροφορίες
2105227961

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum