ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ 2014-EUROPEAN HERITAGE DAYS 2014

Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

Το θέμα των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς για τη διετία 2013-2014 είναι αφιερωμένο στο Χρόνο και ο γενικός τίτλος που καλύπτει τις εκδηλώσεις είναι «Τα πρόσωπα του Χρόνου».
Το Μουσείο Ηρακλειδών συμμετέχει και αυτό στον εορτασμό με τη διοργάνωση εργαστηρίων για ενήλικες και παιδιά. Ειδικό θέμα εορτασμού: "Ο Χρόνος στην Τέχνη και η Τέχνη του Χρόνου".
Ο φετινός εορτασμός θα διαρκέσει από τις 26 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2014. Το Σαββατοκύριακο του εορτασμού η είσοδος στα μουσεία και τους αρχαιολογικούς χώρους του Κράτους είναι ελεύθερη.
Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων στα παραπάνω δωρεάν εργαστήρια, θεωρείται απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση.
H έκθεση του Μουσείου Ηρακλειδών είναι ακόμη υπό διαμόρφωση και δεν είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό. Το Μουσείο Ηρακλειδών θα ανοίξει μόνο για τα σεμινάρια.
Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε: http://www.herakleidon-art.gr/el/index.cfm?get=events&ItemID=409



The theme for 2013-2014 is dedicated to Time and the general title that embraced the activities is “The faces of Time”.
The Herakleidon Museum participates in this celebration by organizing workshops for adults and children. Celebration theme: “Time in Art and the Art of Time”.
The celebration will last from September 26th until September 28th 2014. Admission to public museums and archaeological sites will be free.
Due to the limited number of participants to the above free of charge programs, a prior reservanation is necessary.
The Museum’s new exhibition is still under construction and is not open for visitors. The Herakleidon Museum will only be open for the workshops.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum