ΟΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014 ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΔΙΟΠΤΡΑ

Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2014

Ζωή σημαίνει αρπάζω τις ευκαιρίες. Πόση απόσταση όμως υπάρχει από τα λόγια μέχρι την πράξη; Το «Κάν’ το κι ας φοβάσαι», της Δρ. Suzan Jeffers είναι ένα βιβλίο φαινόμενο που έχει πουλήσει 15.000.000 αντίτυπα σε πάνω από 100 χώρες. Μέσα από τις σελίδες του οι αναγνώστες θα  ανακαλύψουν τι φοβούνται  και γιατί, πώς θα γίνουν  από θύματα δημιουργοί, πώς θα απαλλαγούν  από το αίσθημα της ηττοπάθειας, ποια είναι τα 10 βήματα που θα τους  βοηθήσουν να ξεπεράσουν  τον αρνητικό τρόπο σκέψης, πώς θα αποκτήσουν περισσότερο ενδιαφέρον για τη ζωή και τόσα άλλα…


Έχετε δοκιμάσει όλες τις διάσημες δίαιτες χωρίς κανένα αποτέλεσμα; Μήπως έχει έρθει η ώρα να ακολουθήσετε έναν πιο αντισυμβατικό δρόμο; «Η δίαιτα του Ιπποκράτη», της Δρ. Ann Wigmore ίσως είναι η λύση. Μέσω μιας ωμοφαγικής διατροφής βασισμένης σε φρέσκα φρούτα, λαχανικά, δημητριακά, ξηρούς καρπούς και υπερθρεπτικές τροφές, ο οργανισμός αποκαθιστά τις εσωτερικές του ισορροπίες διατηρώντας το φυσιολογικό του βάρος. Ο Andreas Moritz είναι δημιουργός καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων και θεωρείται η απόλυτη αυθεντία στον χώρο της εναλλακτικής ιατρικής. Με το νέο του βιβλίο  «Η συνωμοσία των εμβολίων» έρχεται να θέσει καίρια ερωτήματα για τον ρόλο των μεγάλων φαρμακευτικών εταιρειών πίσω από τους μαζικούς εμβολιασμούς του πληθυσμού και την παραπλάνηση της κοινής γνώμης. Τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Η απόφαση δική σας.
Το « βιβλιοπυργάκι μου » είναι μια μοναδική κατασκευή-παιχνίδι που μαθαίνει στα παιδιά τις πρώτες τους λεξούλες, τα ζώα της φάρμας, να μετράνε ως το 10, να ξεχωρίζουν τα χρώματα και τα σχήματα, και όλα αυτά στήνοντας έναν πανύψηλο πύργο από κυβάκια με τον οποίο θα περάσετε πολλές απίστευτα διασκεδαστικές ώρες!


Τίτλος        Καν’ το κι ας φοβάσαι!
Συγγραφέας         Susan Jeffers
Μεταφραστής    
Επιμελητής         Τατιάνα Γαλάτουλα
ISBN 978-960-364-137-7
Barcode     9789603641377
Τιμή με ΦΠΑ      16.60 €
Σελίδες      240
Κατηγορία Ψυχολογία - Προσωπική ανάπτυξη
Format       Paperback
Μέγεθος    140 x 205
Χώρα προέλευσης        Η.Π.Α.
Περιγραφή Βιβλίου
«Το βιβλίο-φαινόμενο που άλλαξε τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Φοβάστε να πάρετε αποφάσεις ή να ζητήσετε αύξηση από το αφεντικό σας; Αναλώνεστε σε μια ανούσια σχέση; Ανησυχείτε διαρκώς για το μέλλον; Όποιοι και αν είναι οι φόβοι σας, ήρθε η ώρα να τους ξεπεράσετε μια για πάντα.»
Με αυτό το βιβλίο, η δρ Susan Jeffers μας εμπνέει με τις δυναμικές τεχνικές που βοήθησαν εκατομμύρια ανθρώπους να ξεπεράσουν τους φόβους τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους. Μέσα από τις σελίδες του, θα ανακαλύψουμε:
• Τι φοβόμαστε και γιατί
• Πώς θα γίνουμε από θύματα δημιουργοί
• Πώς θα απαλλαγούμε από το αίσθημα της ηττοπάθειας
• Ποια είναι τα 10 βήματα που θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε τον αρνητικό τρόπο σκέψης
• Πώς θα αποκτήσουμε περισσότερο ενδιαφέρον για τη ζωή και τόσα άλλα…
«Με βαθιά γνώση στο αντικείμενο αλλά και πολύ χιούμορ, η δρ Jeffers μας δείχνει πώς μπορούμε να ενδυναμωθούμε και να αντιμετωπίσουμε τους φόβους μας, ώστε να απολαύσουμε τις χαρές μιας ζωής γεμάτης δημιουργικότητα και αγάπη.»

Σχετικά με την συγγραφέα Susan Jeffers
Η δρ Susan Jeffers έχει βοηθήσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να ξεπεράσουν τους φόβους τους, να βελτιώσουν τις σχέσεις τους και να προχωρήσουν στη ζωή τους με αυτοπεποίθηση και αγάπη. Εκτός από συγγραφέας πολλών διεθνών best sellers (Κάν’ το κι ας Φοβάσαι, Χόρεψε με τη Ζωή, Embracing Uncertainty, I’m Okay, You’re a Brat!), υπήρξε μια από τις πιο δημοφιλείς προσκεκλημένες σε διαλέξεις και συνέδρια, ενώ έδινε συνεχώς συνεντεύξεις στο ραδιόφωνο και στην τηλεόραση. Αφού μεγάλωσε τα παιδιά της, επέστρεψε στο πανεπιστήμιο και συνέχισε με μεταπτυχιακές και διδακτορικές σπουδές στην Ψυχολογία. Το συνολικό έργο της, που αποτελείται από δεκαεφτά βιβλία, ασχολείται με προβλήματα όπως το αίσθημα του φόβου, οι δύσκολες σχέσεις, η έλλειψη αυτοπεποίθησης και αγάπης, και προσφέρει πρακτικές οδηγίες για την επίλυσή τους.


Η δίαιτα του Ιπποκράτη με συνταγές υγείας
Τίτλος        Η δίαιτα του Ιπποκράτη με συνταγές υγείας
Συγγραφέας         Ann Wigmore
Μεταφραστής     Ελευθερία Μαντζώρου
Επιμελητής         Ροδάνθη Παπαδομιχελάκη
ISBN 978-960-364-758-4
Barcode     9789603647584
Τιμή με ΦΠΑ      15.40 €
Σελίδες      240
Κατηγορία Υγεία - Διατροφή
Format       Paperback
Μέγεθος    140 x 205
Χώρα προέλευσης        Η.Π.Α.
Περιγραφή Βιβλίου
«Η Δίαιτα του Ιπποκράτη αναπτύχθηκε σε ένα διάστημα είκοσι και πλέον ετών στο Ιπποκράτειο Ινστιτούτο της Ann Wigmore, ένα από τα πρώτα και πιο αξιόπιστα κέντρα ολιστικής υγείας. Ο στόχος της είναι να επιτρέψει στον οργανισμό να επανορθώσει τα προβλήματά του με φυσικό τρόπο και με τον δικό του ρυθμό. Μέσω μιας ωμοφαγικής διατροφής βασισμένης στα φρέσκα φρούτα, τα λαχανικά, τα δημητριακά και τους ξηρούς καρπούς αλλά και σε υπερ-θρεπτικές τροφές, όπως τα φύτρα και ο χυμός σιταρόχορτου, ο οργανισμός αποκαθιστά τις εσωτερικές του ισορροπίες. Καθώς το σώμα ανακτά τις δυνάμεις του, βελτιώνεται η ικανότητά του να διατηρεί το φυσιολογικό βάρος, να καταπολεμά τη νόσηση και να αυτοϊάται.»
Η σύγχρονη συμβατική διατροφή έχει πολύ χαμηλή θρεπτική αξία, προκαλεί πληθώρα παθήσεων και οδηγεί στην παχυσαρκία – κάτι το οποίο έχει επιβεβαιωθεί και από την ιατρική κοινότητα.
Αυτό το βιβλίο είναι ένας πρακτικός οδηγός για έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Εκτός από οδηγίες για σωστή διατροφή, παραθέτει συμβουλές για την αποτοξίνωση, την πρόληψη της νόσησης, την παράταση της ζωής και τα προβλήματα που συνοδεύουν τη γήρανση. Περιλαμβάνει δεκάδες εύκολες συνταγές και έξυπνες συμβουλές για εξοικονόμηση χρημάτων.
Σχετικά με την συγγραφέα Ann Wigmore
Η δρ Ανν Γουίγκμορ ίδρυσε το 1963 στη Βοστόνη των Ηνωμένων Πολιτειών το Ιπποκράτειο Ινστιτούτο Υγείας. Στο φιλανθρωπικό, μη κερδοσκοπικό Ινστιτούτο της μελέτησε τη θεραπευτική δύναμη των ζωντανών (αμαγείρευτων) τροφών και της χλωροφύλλης από σιταρόχορτο, καθώς και τη σημασία της διατροφής για τη διατήρηση ή την αποκατάσταση της σωματικής και ψυχικής υγείας. Η δρ Ανν Γουίγκμορ μοιράστηκε τις γνώσεις της με χιλιάδες ανθρώπους που φοίτησαν και θεραπεύτηκαν στο Ινστιτούτο της, αλλά και μέσω των βιβλίων της που πούλησαν περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως. Έδωσε διαλέξεις, έκανε σεμινάρια σε περισσότερες από 20 χώρες και δίδαξε σε διάφορα κολέγια μαζί με τον διάσημο καρδιολόγο Paul Dudley White.
To 1971, το ίδρυμα των Βραβείων Νόμπελ και η Ακαδημία Επιστημών της Φινλανδίας τίμησαν τη δρα Ανν Γουίγκμορ με αναγνώριση της δουλειάς της στον τομέα της Νεότητας, συγχαίροντάς την για τις προσπάθειές της στην αναγέννηση των ανθρώπινων κυττάρων και ιστών. Τιμητικές διακρίσεις της απονεμήθηκαν επίσης από την Ολλανδική Ακαδημία Επιστημών και από άλλα ιδρύματα.
Περισσότερες πληροφορίες:Η συνωμοσία των εμβολίων
Τίτλος        Η συνωμοσία των εμβολίων
Συγγραφέας         Andreas Moritz
Μεταφραστής     Ελευθερία Μαντζώρου
Επιμελητής         Γεώργιος Ρουσσόπουλος
ISBN 978-960-364-786-7
Barcode     9789603647867
Τιμή με ΦΠΑ      15.90 €
Σελίδες      432
Κατηγορία Υγεία - Διατροφή
Format       Paperback
Μέγεθος    140 x 205
Χώρα προέλευσης        Η.Π.Α.
Περιγραφή Βιβλίου
«Επί πολλές δεκαετίες, πιστεύαμε ότι τα εμβόλια έχουν εξαλείψει τα πιο τρομερά λοιμώδη νοσήματα, συμπεριλαμβανομένης της πολιομυελίτιδας. Ωστόσο, δεν υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να τεκμηριώνουν αυτή την αντίληψη. Από την άλλη, αδιαμφισβήτητα επιστημονικά στοιχεία δείχνουν ότι τα παιδικά εμβόλια, τα αντιγριπικά και τα λοιπά εμβόλια, ευθύνονται για τη σοβαρή μείωση της φυσικής ανοσίας σε εκατομμύρια παιδιά και ηλικιωμένους. Με κάθε λαμβανόμενο εμβόλιο, το ανοσοποιητικό σύστημα αποδυναμώνεται ολοένα και περισσότερο, με επακόλουθο να αποδιοργανωθεί και να ευνοηθεί η εμφάνιση εκφυλιστικών νοσημάτων.»
Στη Συνωμοσία των Εμβολίων, ο Andreas Moritz παραθέτει αδιάσειστα επιστημονικά στοιχεία που δείχνουν ότι:
-Τα εμβόλια συντελούν στη διάδοση των περισσότερων σύγχρονων ασθενειών.
-Ο παιδικός εμβολιασμός, το αντιγριπικό εμβόλιο και τα λοιπά εμβόλια αποδιοργανώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα.
-Η μεγάλη έξαρση των αλλεργιών, της αρθρίτιδας, του άσθματος, του αυτισμού, της γαστροοισοφαγικής παλινδρόμησης, του καρκίνου, του διαβήτη (βρεφικής και παιδικής ηλικίας), των νεφροπαθειών, των αποβολών, των νευρολογικών και αυτοάνοσων νοσημάτων, καθώς και του συνδρόμου αιφνίδιου βρεφικού θανάτου, συνδέεται άμεσα με τον εμβολιασμό.
-Τα εμβολιασμένα παιδιά εμφανίζουν 120% περισσότερο άσθμα, 317% περισσότερο σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής, 185% περισσότερες νευρολογικές διαταραχές και 146% περισσότερο αυτισμό, συγκριτικά με τα μη εμβολιασμένα.
Σχετικά με τον συγγραφέα Andreas Moritz
Ο Andreas Moritz είναι διορατικός θεραπευτής (medical intuitive), ασκεί την αγιουρβέδα, την ιριδολογία, το σιάτσου και την κραδασμική θεραπευτική (vibrational medicine) και είναι ο δημιουργός των καινοτόμων θεραπευτικών μεθόδων Ener-Chi Art και Sacred Santemory Divine Chanting for Every Occasion.
Είναι συγγραφέας των βιβλίων Timeless Secrets of Health and Rejuvenation, Lifting the Veil of Duality και It’s Time to Come Alive.


Το βιβλιοπυργάκι μου
Τίτλος        Το βιβλιοπυργάκι μου
Συγγραφέας        
Μεταφραστής    
Επιμελητής        
ISBN 978-960-364-759-1
Barcode     9789603647591
Τιμή με ΦΠΑ      16.70 €
Σελίδες      10
Κατηγορία Παιδικά
Format       Hardback
Μέγεθος    140 x 205
Χώρα προέλευσης        Βέλγιο
Περιγραφή Βιβλίου

«Ένα σούπερ διασκεδαστικό βιβλίο γεμάτο αριθμούς, σχήματα, χρώματα και ζώα! Ένα ευφάνταστο βιβλιοπυργάκι με πολύχρωμες εικόνες που θα εντυπωσιάσει το παιδί σας! Μάθετε το παιδί σας να μετράει ως το 10, να αναγνωρίζει τα χρώματα και τα σχήματα με τα χάρτινα τουβλάκια! Το διαδραστικό βιβλιοπυργάκι που θα αναπτύξει τις κινητικές και μαθησιακές δεξιότητες του παιδιού σας!»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου