"ΔΡΟΣΕΡΟΙ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΙ ΧΥΜΟΙ"

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

«Γαϊδουράγκαθα, τριβόλι, τσουκνίδες. Όχι δεν βρισκόμασταν ακόμα στις πλαγιές της Αστυπάλαιας http://greece.dailysecret.com/nation/el/%CF%80%CE%AC%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%B1?mkt_tok=3RkMMJWWfF9wsRonuKXPZKXonjHpfsX57ewuWKWg38431UFwdcjKPmjr1YIJRMR0aPyQAgobGp5I5FEOTbDYU654t6IKXw%3D%3D
- ήμασταν στο κέντρο της Αθήνας και όλα αυτά τα "ζιζάνια" ήταν γραμμένα σε μια ξύλινη ταμπέλα. Βρισκόμασταν έξω από το Fontana, αλλά η μόνη πληροφορία που είχαμε ήταν ο μυστήριος υπότιτλος "Living Well Store". Μόλις μπήκαμε μέσα καταλάβαμε: είχαμε μπροστά μας ένα club αποτοξίνωσης. Μας ενημέρωσαν ότι εδώ θα βρίσκαμε πάνω από 120 βότανα σε τσάι (ζεστό, αλλά και κρύο) ή φυσικό χυμό. Το καθένα ήταν σα μια υγρή θεραπεία για τον οργανισμό: π.χ. η λουίζα με καλεντούλα και κισσό που δοκιμάσαμε ήταν ειδική για τη σύσφιξη του δέρματος και την κυτταρίτιδα. Σταματήστε για μια δροσερή θεραπεία.»



«Υ.Γ. Σύντομα θα φέρουν και αμυγδαλόγαλα και ρίζα suma που μαζί με μπανάνα μπορεί να γίνει ένα δροσερό και υγιεινό milk shake.»

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum