Στις Κυκλάδες, στη Σύρο, η
Άρωμ φτιάχνει χειροποίητες ιδιαίτερες μαρμελάδες, δίνοντας έμφαση στο φρούτο.
Για την Άρωμ κάθε εποχή έχει τις μαρμελάδες της, φρέσκα και ζουμερά φρούτα
μαγειρεύονται με σεβασμό στα γευστικά χαρακτηριστικά τους και δίνουν μια
συλλογή μαρμελάδων. Με αυτές τις μαρμελάδες μπορεί κανείς να συνοδεύσει κρασί, τυρί, κρεατικά και
αλλαντικά ή να απογειώσει το πρωινό του.
Ο δημιουργός τους Christophe Huet γεννήθηκε στη Γαλλία από μητέρα
Ελληνίδα. Η διπλή καταγωγή είναι οι μαρμελάδες Άρωμ. Φτιάχνονται από φρούτα της
ελληνικής γης χρησιμοποιώντας τη γαλλική παράδοση και τεχνογνωσία.
Φωτογραφία: ©Fashionart Lover
Φωτογραφία: ©Fashionart Lover
Περισσότερα: http://www.arom.gr/
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου