"ΤΟ HAPPY ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ"

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Όπως μας ενημερώνει η Μαρία Αμανατίδου του Provocateur Magazine «Το happy της μαμάς» δεν είναι ένα βιβλίο για το πως να μεγαλώσει κανείς  τα παιδιά του.  Ούτε ένα βιβλίο για το πως να γίνει κάποια ή κάποιος η τέλεια μαμά ή ο τέλειος μπαμπάς. Είναι ένα βιβλίο για να γίνει καμιά ή κανείς  φανταστική μαμά, περιπετειώδης μπαμπάς, σουπερκαταπληκτική θεία, θείος, νονά .... Είναι ένα βιβλίο για να μη βαριέται κανείς και καμία.
«Food for thought , όπως λένε στα χωριά. Η ευτυχία δεν είναι χάπι που το καταπίνεις και όλα αλλάζουν μαγικά. Η χαρά όμως είναι state of mind (τι τέλεια τα χωριάτικα αγγλικά).
Ακόμα κι όταν τα πράγματα είναι δύσκολα , κουραστικά, στραβά υπάρχουν πράγματα να κάνετε, ιδέες για να ξεκινήσει ωραία η μέρα σας ή να αλλάξει ρότα μια δύσκολη μέρα. Τα χάπια της μαμάς περιέχουν πολλά συστατικά : ιδέες, κατασκευές, βόλτες, βιβλία, ιστορίες, δραστηριότητες, φαντασία, δημιουργικότητα, αγάπη και υπερβολικά μεγάλη θετική διάθεση. Για να λειτουργήσουν όμως όλα αυτά τα συστατικά, χρειάζεται άλλο ένα μυστικό συστατικό που δεν περιλαμβάνεται στο βιβλίο. Θα το βρείτε μέσα σας. Ελπίζω το βιβλίο να σας βοηθήσει να το ανακαλύψετε.» λέει η Μαρία Αμανατίδου.


Τα χρήματα που απαιτεί το project είναι εξολοκλήρου για την έκδοση του βιβλίου. Πρόκειται για αυτό-έκδοση σε συνεργασία με το i-write στη Θεσσαλονίκη. Το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την διόρθωση , σελιδοποίηση και εκτύπωση του βιβλίου , καθώς και για την δημιουργία ενός website σχετικό με το βιβλίο. Ένα άλλο μέρος των χρημάτων θα χρησιμοποιηθεί για την αμοιβή του υπέροχου σκιτσογράφου , που κάνει ήδη την εικονογράφηση. Κι ένα μικρό ποσό θα διατεθεί για την διαφημιστική προώθηση του βιβλίου.

ps1.Τα σκίτσα για το βιβλίο φτιάχνει με αγάπη, χαρά και ενθουσιασμό ο ταλαντούχος Τάσος Δήμου.
ps2. Α να μην το ξεχάσω τα περισσότερα από τα happy(α) είναι τζάμπα.

Περισσότερα για όποια ή όποιον ενδιαφέρεται να συμβάλει: http://www.groopio.com/el/projects/display/561/to-happy-tis-mamas
Πηγή: Μαρία Αμανατίδου


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου