KATERINA VRANA@ART LINKS 2014

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Katerina Vrana is a Greek stand up comedian based in London. Apart from stand-up she does improvisation and acting.
Debut solo show FETA WITH THE QUEEN is sold out in three countries in two languages and returned to THE EDINBURGH FRINGE 2014!
Katerina Vrana is among the invited artists of ART LINKS 2014 in Athens, coming October.



Το CNN  κατέταξε την Ελληνίδα κωμικό με διεθνή έδρα το Λονδίνο Κατερίνα Βρανά  στη λίστα με τις 13 Γυναίκες Κωμικούς παγκοσμίως που θα πρέπει να δείτε.
Μετά τις sold out εμφανίσεις σε Αγγλία, Σκωτία και Αυστραλία, το κορίτσι θαύμα του βρετανικού stand up comedy επιστρέφει στα πάτρια εδάφη με νέες εμφανίσεις της αλλά και με την απόφαση να διαχειριστεί μαζί με το Θέατρο 104 το μοναδικό stand up comedy club στην Ελλάδα με διεθνείς προδιαγραφές!
Εκτός αυτής της εμφάνισης όμως η Βρανά θα δώσει το «παρών» και στην πρώτη διοργάνωση του ART LINKS στο Hub Events της Αθήνας.
Την Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου, και για κάθε Πέμπτη, στις 21.15 θα παρακολουθήσετε την Κατερίνα Βρανά μαζί με μια πλειάδα άλλων κωμικών, στο Θέατρο 104.
Τιμή παράστασης 10 ευρώ.
Διάρκεια 120 λεπτά με διάλειμμα.
Ατομική παράσταση: Φέτα με τη βασίλισσα.


Με μοναδικό όπλο το χιούμορ της εξολοθρεύει προκαταλήψεις, ταμπού και γκρεμίζει κάθε πολιτιστικό στεγανό που χωρίζει τον Έλληνα από τον ξένο. Το έργο, Φέτα με τη βασίλισσα, που θα ανεβάσει στο Θέατρο 104, είναι γεμάτο με σύγχρονους προβληματισμούς όπως ο καιρός, η διεθνής κουζίνα, η γοητεία των πολιτιστικών κλισέ, η σωστή χρήση της τουαλέτας, οι αντιδράσεις του κατσαρού μαλλιού σε συνθήκες αυξημένης υγρασίας και, το αιώνιο ερώτημα, αν είχες προσκεκλημένη την βασίλισσα τι τυρί θα της πρόσφερες;!
Από τις 25 Οκτωβρίου, κάθε Σάββατο και Κυριακή μέχρι και τέλος Νοεμβρίου.
Διάρκεια: 90 λεπτά, στο Θέατρο 104,
Τιμή εισιτηρίου: 10 ευρώ.



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum