ΤΟ OVAL ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΥ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Με στόχο την ενίσχυση του κοινωνικού έργου της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Ανδρών Θεσσαλονίκης,  το καφέ- bar- restaurant OVAL , προσφέρει το 10% των ημερήσιων εσόδων  (τζίρου) κάθε πρώτης Δευτέρας του μήνα  και  για τους επόμενους έξι μήνες , αρχίζοντας από τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014, στη Φιλόπτωχο.
Το ΟΒΑΛ βρίσκεται στην πλατεία Τσιρογιάννη, Φιλικής Εταιρείας 1, απέναντι ακριβώς από το Λ. Πύργο και λειτουργεί σε ένα ατμοσφαιρικό περιβάλλον από τις 9 το πρωί έως πολύ αργά το βράδυ προσφέροντας αρωματικούς καφέδες, ποιοτικά ποτά, εμπνευσμένα σνακ, γευστικά πιάτα. Υπάρχει η δυνατότητα διοργάνωσης μικρών events και εκδηλώσεων με φαγητό, μουσική και ποτό η ακόμα live μουσική από μικρά σχήματα.
Το ποσόν που θα συγκεντρώνεται, θα είναι στη διάθεση του ταμία της Φιλοπτώχου, την αμέσως επόμενη ημέρα και θα παραδίδεται με απόδειξη είσπραξης. 


Το ΟΒΑΛ, εδώ και δέκα χρόνια, έχει πολύμορφη κοινωνική δράση και  ελπίζουμε, η καινούρια μας ιδέα, να βρει και άλλους μιμητές από το χώρο της εστίασης, προς όφελος των ευπαθών ομάδων και των ανθρώπων που χρειάζονται τη στήριξή μας. Η δημοσίευση της δράσης θα συμβάλλει στην επιτυχία της αφ’ ενός για να βρεθούν και άλλες επιχειρήσεις που θα θελήσουν να ακολουθήσουν την ιδέα, αφετέρου για να κατευθυνθεί μέρος των χρημάτων τα οποία θα καταναλώσει κάποιος σε χώρους εστίασης σε κοινωνικό έργο. 


ΦΙΛΟΠΤΩΧΟΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1871

Αγίας Σοφίας 38, Τ.Κ. 54622 – Θεσσαλονίκη · τηλ.: 2310-220.700, 2310-277.911 – fax: 2310-277.768
web site: www.faath.org.gr ·e-mail: faath@otenet.gr


Προς
τις Κυρίες
Ανατολή Τσάνταλη
και Ελένη Κωνσταντίνου
και τον Κύριο
Δημήτριο Καστανιώτη
Café – BarRestaurant OVAL
Φιλικής Εταιρείας 1
546 21  Θεσσαλονίκη
 


           Θεσσαλονίκη 26.09.2014
                                                                                                         Αρ.Πρωτ.: 2165

               

Αξιότιμοι Κυρίες και Κύριε

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης», με ιδιαίτερο ενδιαφέρον συζήτησε την ευγενική και πρωτότυπη πρότασή σας για χορηγία στην Αδελφότητα ποσοστού 10,0% των εσόδων ημέρας, κάθε Δευτέρα του μήνα για το εξάμηνο από 1 Οκτωβρίου 2014 έως 30 Μαρτίου 2015.
            Η πρωτοβουλία σας αυτή αποδεικνύει κοινωνική ευαισθησία, προοδευτική αντίληψη περί του επιχειρείν και έμπρακτη απόδειξη ενδιαφέροντος για συνεισφορά στην προσπάθεια υπέρβασης της τρέχουσας οικονομικής και κοινωνικής  κρίσης με επιλογές αμφίδρομου θετικού οφέλους.

            Το Διοικητικό Συμβούλιο της «Φιλοπτώχου Αδελφότητος Ανδρών Θεσσαλονίκης» ομόφωνα και με ευχαρίστηση αποδέχεται την πρότασή σας, εκφράζει θερμές ευχαριστίες και εις «αντίδωρο» θα πράξει τα εξής:
·Θα γνωστοποιήσει την πρόθεση της χορηγίας σας υπέρ της Φ.Α.Α.Θ. με τη σύνταξη κειμένου, το οποίο θα διαμορφωθεί σε συνεννόηση μαζί σας και θα αποτυπωθεί σε έντυπη μορφή. Το σύντομο αυτό κείμενο θα αποσταλεί με το ταχυδρομείο μαζί με τις προσκλήσεις της προσεχούς εκδήλωσης της Φ.Α.Α.Θ. σε 2.500, περίπου, αποδέκτες. Η πρακτική αυτή θα επαναληφθεί, τουλάχιστον, τρεις φορές κατά τη διάρκεια του εξαμήνου.
·Το ίδιο βασικό κείμενο, με μικρές τροποποιήσεις, θα αποστέλλεται  μια φορά το μήνα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε 5.876 αποδέκτες που αφορούν σε φίλους, συνεργάτες, χορηγούς κ.λ.π. της Φ.Α.Α.Θ.
·Θα αναρτηθεί, σε μόνιμη βάση και καθ’ όλη τη διάρκεια του εξαμήνου, αναφορά της χορηγίας σας στην κεντρική σελίδα της Ιστοσελίδας της Φ.Α.Α.Θ.
·Σε κάθε ευκαιρία (εκδηλώσεις Φ.Α.Α.Θ., συνεδριάσεις Επιτροπών Εργασίας, κ.α.) θα αναφέρεται η πρωτοβουλίας σας και θα γίνεται προτροπή για παρουσία στο OVAL, γενικά, και ιδιαίτερα της Δευτέρες της εβδομάδας.
·Το ποσό, το οποίο θα συγκεντρωθεί στο τέλος του εξαμήνου, θα επενδυθεί σε σκοπό (υποτροφία, ιατρικά μηχανήματα, έκδοση βιβλίου, ή άλλο) με σαφή αναφορά στο OVAL και τους ανθρώπους του.

Σε κάθε περίπτωση είμαστε ευγνώμονες για την πρωτοβουλία σας, την οποία είναι πολύ πιθανόν να μιμηθούν και άλλοι επιχειρηματικοί φορείς είτε για τη Φ.Α.Α.Θ., είτε για κάποιον άλλο σύλλογο που προσφέρει έργο για κοινό καλό.


Με ιδιαίτερη εκτίμηση
Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

               Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                               Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



     ΘΕΟΔΩΡΟΣ Ι. ΔΑΡΔΑΒΕΣΗΣ                            ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Γ. ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ
Αν. Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ.                            Μηχανολόγος - Μηχανικός

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum