ΜΩΡΑ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ @ BLOCK 33

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Τα «Μωρά στη Φωτιά», λίγους μήνες μετά την πολύ επιτυχημένη εμφάνισή τους, το Σάββατο 1 Νοεμβρίου επιστρέφουν στο Block33 με 7μελή σύνθεση για την παρουσίαση του νέου τους δίσκου! Προσκαλώντας όλους εμάς σε «μια νυχτιάτικη βόλτα», φέρνουν μαζί τους αγαπημένα παλιά και νέα κομμάτια τους. Τους τελευταίους 8 μήνες ο Στέλιος Σαλβαδόρ σε μια κομβική φάση της θρυλικής μπάντας επεξεργάζεται και ολοκληρώνει τις καλύτερες στιγμές απο τις νέες συνθέσεις του, ετοιμάζοντας το νέο του δίσκο. Ένα πολυαναμενόμενο μουσικό πρότζεκτ, αφού το παρελθόν του συγκροτήματος μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές και μεγάλες απαιτήσεις....... Αυτές τις απαιτήσεις δηλώνει πιο σίγουρος απο ποτέ πως θα ικανοποιήσει στο έπακρο, δημιουργώντας παράλληλα το νέο Cd – Lp και μια “All star” μπάντα», παντρεύοντας το νεανικό ταλέντο και ενθουσιασμό που ήδη υπήρχε, με την εμπειρία και το μηχανισμό καταξιωμένων μουσικών, φτιάχνοντας έτσι τη μαγιά που θα αποδώσει στο 100%, αυτήν την ιδιαίτερη αύρα που χαρακτηρίζει τους διαχρονικούς ύμνους του Στέλιου Σαλβαδόρ και φυσικά τα νέα τραγούδια που ανυπομονούνε να ακούσουν οι πολυάριθμοι πιστοί οπαδοί του.
 Τα «Μωρά στη Φωτιά», το ιστορικό συγκρότημα του Στέλιου Σαλβαδόρ, εδώ και 25  πλέον χρόνια, με τέσσερα studio album και ένα 4πλό live cd+dvd, και την σε λίγες μέρες κυκλοφορία του νέου MAXI SINGLE, επηρέασε και επηρεάζει συγκροτήματα και μεμονωμένους καλλιτέχνες, με τραγούδια που αγαπήθηκαν από κοινό και ραδιόφωνα, επαναπροσδιορίζει και φέτος μουσικά και στιχουργικά το ελληνόφωνο ροκ. Με ανανεωμένη σύνθεση και καινούργια τραγούδια, δημιουργεί αξέχαστες συναυλίες, γεμάτες μελωδία, δύναμη και αμεσότητα. Με κιθάρα, τρομπέτα, πλήκτρα, τύμπανα, μπάσο και φωνές, ερμηνεύουν επί σκηνής όλα τους τα παλιά και νέα τραγούδια, που έχουν αγαπηθεί τόσο πολύ. «Κάτω στην Πόλη», «Παυσίπονο», «Αδρεναλίνη», «Μανιφέστο», «Βαβυλωνία», «Ο Χαμαιλέων», «Υποσχέσεις» «Μοιραίο Καραβάνι», «Smoking Rabbit» κ.α., αλλά και καινούργια ακυκλοφόρητα τραγούδια, είναι  μερικά από αυτά που αποτελούν το πλούσιο πρόγραμμά τους.
 Οι ζωντανές τους εμφανίσεις αποτελούν πάντα ένα εκρηκτικό και δυναμικό μείγμα από μουσική γεμάτη φαντασία, στίχους εμπνευσμένους από τις πιο ενδόμυχες σκέψεις μας, και σκηνική παρουσία γεμάτη ένταση και αμεσότητα. Ένα live που δεν πρέπει να λείψει κανείς!


Η 7μελής σύνθεσή τους στη σκηνή το Σάββατο 1 Νοεμβρίου στο BLOCK 33 θα είναι :
Στέλιος  Σαλβαδόρ:  μπάσο, φωνή
Λάκης Ραγκαζάς  : κιθάρες
Χρήστος Κωνσταντινίδης : ντράμς ,κρουστά
Φίλιππος Κωσταβέλης : πλήκτρα, συνθεσάιζερ
Χρήστος Εμεξεζίδης : τρομπέτα
Δημητρης Ματζίρης : τρομπόνι
Φώτης Τσακυρίδης : ντράμς ,κρουστά

Στέλιος Σαλβαδόρ - Μωρά στη Φωτιά
Σάββατο 1 Νοεμβρίου
BLOCK 33
 Στέλιος Σαλβαδόρ - Μωρά στη Φωτιά | Παρουσιάση Νέου Δίσκου
Σάββατο 1 Νοεμβρίου 2014
Block33
Τιμές εισιτηρίων:
10 ευρώ ( περιορισμένη προπώληση) | 12 ευρώ (υπόλοιπη προπώληση & ταμείο)
 Σημεία προπώλησης:
Public: Τσιμισκή 24
Ιανός: Αριστοτέλους 07, Τηλ: 2310277004
Ticket House - Musicland: Μητροπόλεως 102, Τηλ: 2310 264880
 Διαδικτυακά: www.viva.gr
 Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00
Η συναυλία ξεκινάει στις 22.00



Links:

Με την υποστήριξη:
105.5 RockRadio | Rocking.gr | Εξώστης | E-Radio | Thesout.gr | ThessGuide | Publishit
 Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία

T: 2310533533 || www.block33.gr || info@block33.gr

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum