"ΑΣΚΗΣΗ ΓΙΑ ΦΟΝΟ"

Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014

Σε πανελλήνια πρεμιέρα ανεβαίνει από τις 16 Οκτωβρίου  στο Θέατρο «Αγγέλων  Βήμα» και θα παρουσιάζεται  κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Η βραβευμένη μαύρη κωμωδία του Victor Cahn παρουσιάζεται σε πανελλήνια πρεμιέρα στην κεντρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα από την ομάδα Square Theatre Company σε σκηνοθεσία Δημήτρη Γιαμλόγλου από τις 16 Οκτώβρη κάθε Πέμπτη και Παρασκευή. Εκδίκηση, χρήμα, πάθος και δηλητηριώδες χιούμορ αναμιγνύονται σ’ενα δυνατό νουάρ κοκτέιλ στην κεντρική σκηνή του Αγγέλων Βήμα στα πλαίσια της θεματικής ενότητας NOIR.



Υπόθεση
Ο Έντριαν, γοητευτικός  τυχοδιώκτης και πρωταθλητής  στο  σκάκι,απολαμβάνει τον,πλούσιο γάμο του με την μεγαλύτερή του,αλλά ακόμη σέξυ, Τζάνις,πρώην μοντέλο και νυν ιδιοκτήτρια γιγαντιαίας αλυσίδας γυμναστηρίων. Όσο ο ένας δεν χώνεταιστα πόδια του άλλου,όλα στη σχέση τους μοιάζουν ρόδινα.   Σχεδόν... Με την εμφάνιση της  Έιμυ, νεαρής «ρεπόρτερ» μέ σκοτεινό παρελθόν και ακόμη πιο σκοτεινό  παρόν,μπαίνει σε κίνηση ένα γαϊτανάκι αποκαλύψεων, σχεδίων δολοφονίας και ανατροπών και ξεκινάει μια αδυσώπητη και αφάνταστα αστεία παρτίδα φονικού σκακιού .Ο καθένας από τους τρείς ήρωες έχει τους δικούς του λόγους να επιθυμεί  ή να χρειάζεται τηνεξόντωση του ενός  ή και των δύο άλλων.  Τα τρία πρόσωπα της παρτίδας δεν έχουν αναστολές.
Τά ψέματα και τό διπλό παιχνίδι μαζί μέ τον ψυχρό και  αστραπιαίο υπολογισμό της κάθεκίνησης είναι ο μόνος  τρόπος επικράτησης.
Μετάφραση-Σκηνοθεσία : Δημήτρης Γιαμλόγλου
Φωτισμοί: Μαριάννα Κοντούλη
Σκηνικά: Aιμιλία Κακουριώτη
Κοστούμια: Βασιλική Σύρμα
Μουσική: Γιάννης Πλαστήρας
Χορογραφία – επιμέλεια κίνησης: Αγγελική Μητροπούλου
Δημιουργία trailer: Ανθή Τσιρούκη
Βοηθός σκηνοθέτη: Νικολέττα Μπίσκου .
Παίζουν
Έιντριαν Μπόναμ:  Γιάννης Λασπιάς
Έιμυ Κόρτλαντ:  Δάφνη Μανούσου
Τζάνις Μπλέϊκ:  Ιωάννα Σταυροπούλου.


Η παράσταση Άσκηση Για Φόνο ανατέθηκε από το Αγγέλων Βήμα στη Square Theatre Company μετά την εξαιρετική περσινή συνεργασία τους με την παράσταση Καμίλ Κλοντέλ Mudness του Γιάννη Λασπιά.

Θέατρο «Αγγέλων Βήμα», Σατωβριάνδου 36, Ομόνοια
Έναρξη: Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014
Ημέρες & ώρες: Πέμπτη στις 21.15Παρασκευή  στις 20:30.
Τιμές εισιτηρίων: 12 ευρω (κανονικό) -10 ευρώ (φοιτητικό-μειωμένο) - 5ευρώ (ανέργων)
Διάρκεια 80 λεπτά.
Πληροφορίες: Τηλ. 210 5242211

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum