ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ @ ΙΔΡΥΜΑ ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

Παρασκευή, 3 Οκτωβρίου 2014

Ο βραβευμένος μονόλογος της Βασιλείας Δημηνίδου «Κατάθεση Ψυχής» κάνει απόψε πρεμιέρα στο  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης  και παρουσιάζεται  επίσης στις 4,5/ 10,11,12/ 17,18,19 Οκτωβρίου.
"H μοναξιά στο γάμο είναι η χειρότερη από κάθε άλλη. Το ξέρεις αυτό? Που να το ξέρεις? Δεν προλάβαινες να νιώσεις μοναξιά μέσα στις τόσες υποχρεώσεις σου... Λαχταρούσα μια αγκαλιά από έναν άντρα... Έχει όρια η αγκαλιά? "


Μια …καθημερινή….γυναίκα σε μια παράσταση «κατάθεση ψυχής»... Στόχος της να ξεδιπλώσει το κουβάρι της σιωπηλής συμφωνίας που προέκυψε με τα χρόνια μέσα στο γάμο με μοιραία εξέλιξη τα θαμμένα αισθήματα στο βωμό της κοινωνικής επιφάνειάς... Η αγωνία του να ζει κανείς μέσα από αυτή τη συμφωνία και οι τραγικές επιπτώσεις ενός αναπάντεχου θανάτου. Φράσεις σαν μαχαιριές στο κατεστημένο κι άλλες που αγγίζουν τα όρια της τρέλας...
Κραυγές σιωπής γεμάτες σπαραγμό που οδηγούν σε μια εξομολόγηση προς τον ανώτερο εαυτό. Μια ιστορία που στόχο έχει την ενδοσκόπηση ... Μέσα από την εσωτερική διαμάχη του καθενός μας, ανάμεσα στα πάντα κ στο τίποτα... Γιατί το τίποτα είναι τα πάντα και τα πάντα ΤΙΠΟΤΑ...
Η παράσταση βραβεύτηκε στο φεστιβάλ μονολόγων 92 ART 2014, αποσπώντας το 1ο Βραβείο Κειμένου, Παράστασης, Κοινού και Σκηνοθεσίας.
Σκηνοθεσία: Ζαχαρίας Ρόχας
Ερμηνεία: Βασιλεία Δημηνίδου

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου