ADVOCATING FOR A STRONG RELATIONSHIP WITH GREECE

Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Για πρώτη φορά οι Απόφοιτοι Αμερικανικών Πανεπιστημίων, διοργανώνουν εκδήλωση με ομιλητή τον  Πρόεδρο και CEO του American Hellenic Institute  Mr. Nick Larigakis, που βρίσκεται και δραστηριοποιείται στην Washington, just out of  Pennsylvania Avenue, 5 blocks from the White House. Το θέμα της ομιλίας του θα είναι: με θέμα: «AHI the link in the USA – Advocating for a strong relationship with Greece.»
Ιδιαίτερα αυτή την εποχή, τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά θέματα βρίσκονται σε έξαρση στις διεθνείς σχέσεις για την χώρα μας και τον διεθνή ελληνισμό. H Κύπρος, η ΑΟΖ, η Μέση Ανατολή, η ΕΕ, οι ΗΠΑ, οι γείτονες μας, όλα είναι σε εγρήγορση.
Το ΑΗΙ, είναι ένα ινστιτούτο που αποτελείται από Greek-Americans που προωθεί τις ελληνικές και κυπριακές θέσεις στην  Washington, DC.
Η περίοδος αυτή κάνει ακόμη πιο επιτακτική την συνοχή και σύμπνοια του διεθνούς ελληνισμού, και ιδιαίτερα του Ελληνισμού που είναι στην Αμερική. Μετά την συνοπτική ομιλία του κ. Λαρυγγάκη, θα ακολουθήσει extensive Q&A, για να ανταλλάξουμε απόψεις μεταξύ των Ελλήνων στην Ελλάδα και των Ελληνοαμερικανών στις ΗΠΑ.


Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου 2014
Ξενοδοχείο The Met, Θεσσαλονίκη Προσέλευση: 19:00 – 19:30
Προσφωνήσεις Eπισήμων  Εισήγηση : 19:45 – 20:15   -  Συζήτηση
Εισηγήσεις στα Αγγλικά, με σύντομη μετάφραση, συζήτηση στα Ελληνικά.
Θα ακολουθήσει στο Chan Bar
Thanksgiving Happy Hour: turkey, wine & cheeseCourtesy offer of the American Alumni

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum