Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ: AVANT PREMIERE

Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Παρουσία της προέδρου του Δ.Σ. του ΚΘΒΕ Μένης Λυσσαρίδου, της συνεργάτιδός της Έφης Τσαμπάζη, του ηθοποιού-σκηνοθέτη-συγγραφέα και κριτικού Αχιλλέα Ψαλτόπουλου, των δημοσιογράφων-παραγωγών Δέσποινας Αυγερίδου, Αναστασίας Κονταξοπούλου, Αντώνη Σαραγιώτη και Γιώργου Νηρέου, της εικαστικού Χαρίκλειας Παπαποστόλου , ηθοποιών, δημιουργών, εκπροσώπων του ΜΜΕ και του θεατρόφιλου κοινού πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο Θέατρο Φλέμιγκ της Θεσσαλονίκης η avant premiere-τζενεράλε της παράστασης «Η Μαγεμένη Βασιλοπούλα» με την Αθηνά Παππά σε κείμενο-σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρόδη-Ιωάννη Κυφωνίδη.
Τους προσκεκλημένους υποδέχονταν στην αυλή και το φουαγιέ οι σπουδαστές του εργαστηρίου δραματικής τέχνης του Θεάτρου Φλέμιγκ προσφέροντάς τους τον «Οίνο της Μαγεμένης Βασιλοπούλας».
Λίγο πριν την  παράσταση  η πρωταγωνίστρια Αθηνά Παππά ενδεδυμένη με το κοστούμι της έναρξης κατέβηκε τη σκάλα που οδηγεί από τη θεατρική σκηνή στην αυλή και τους «κάλεσε» στο σαλόνι της.  
Με φώτα χαμηλού γενικού φωτισμού και πλατείας τους ανέμενε από τη σκηνή, αφήνοντάς τους να παρατηρήσουν το σκηνικό με την «αναπηρική καρέκλα» , τη βαλίτσα, τα ρούχα, τα παπούτσια, τα περιοδικά και τα αντικείμενα.  Μόλις κάθισε και ο τελευταίος θεατής έγινε «black out» και  άρχισε η παράσταση, όπου έκανε την εμφάνισή του και ο Εμίλιο, το ρομπότ.
Η παράσταση εμπεριείχε και διαδραστικά στοιχεία ανάμεσα στην ηρωίδα του έργου και τους θεατές.


Μόλις τελείωσε η παράσταση και έγινε η υπόκλιση, οι συντελεστές κατέβηκαν στο φουαγιέ και ευχαρίστησαν προσκεκλημένους και κοινό, ενώ συζήτησαν μαζί τους για τις εντυπώσεις που αποκόμισαν.


Οι συντελεστές  έκλεισαν τη βραδιά με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί και φιλική κουβέντα στο La Place Mignonne ,χορηγό εστίασης της παράστασης.

Οι παραστάσεις είναι από 12-14 Δεκεμβρίου & 19-21 Δεκεμβρίου στις 10 το βράδυ  στο Θέατρο Φλέμιγκ , στην οδό Ν.Μισραχή 15 & Φλέμιγκ.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum