ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΖΑΦΕΙΡΗ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ "ΜΑΡΚΙΔΕΣ ΠΟΥΛΙΟΥ"

Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Στο  δημοσιογράφο Χρίστο Ζαφείρη θα δοθεί το Βραβείο «Μαρκίδες Πούλιου»  για το έτος 2014, όπως ομόφωνα αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο του Μορφωτικού Ιδρύματος της ΕΣΗΕΜ-Θ.
Με τον τρόπο αυτόν το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ αναγνωρίζει τη συμβολή του συναδέλφου στην ανάδειξη της δημοσιογραφίας ως εργαλείου για τη διατήρηση της ιστορικής μνήμης και τον τιμά για το πολυδιάστατο και πλούσιο δημοσιογραφικό, ερευνητικό και συγγραφικό έργο του.




Η απονομή του βραβείου στον Χρίστο Ζαφείρη θα γίνει την Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015, στην καθιερωμένη γιορτή και κοπή της πίτας της ΕΣΗΕΜ-Θ, στην αίθουσα συνεδρίων της Ένωσης (Στρατηγού Καλλάρη 5, 3ος όροφος), στις 12 το μεσημέρι.

Το Βραβείο «Μαρκίδες Πούλιου», στη μνήμη των πρωτοπόρων δημοσιογράφων από τη Σιάτιστα, που εξέδωσαν το 1791 στη Βιέννη την πρώτη σωζόμενη ελληνική εφημερίδα, θεσπίστηκε το 2008 από το Μορφωτικό Ίδρυμα της ΕΣΗΕΜ-Θ. Έχει δοθεί στους δημοσιογράφους Μανόλη Κανδυλάκη, Αλέξανδρο Δερμεντζόγλου, Νίκο Ασλανίδη, Αντώνη Κούρτη, Γιώργη Μελίκη, Θεόδωρο Ιωαννίδη.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum