"ΜΑΜΑ , ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ";

Κυριακή 28 Δεκεμβρίου 2014

Πώς γίνεσαι ο ήρωας του δικού σου παραμυθιού; Πώς ξεγλυστράς από την πραγματικότητα στο όνειρο και πίσω; Και αν μπορείς και τα καταφένρεις όλα αυτά, σκέφτηκες ποτέ τι χρώμα έχει το μυαλό σου; Ο Μιχαήλ Άγγελος, ένα αγόρι στην ηλικία σου, ίσως λίγο μικρότερο – ίσως λίγο μεγαλύτερο, κάνει απίστευτα ταξίδια με τη φαντασία του. Καμιά φορά παίρνει και τη μαμά του μαζί για να της θυμίζει να μην ξεχνά πώς είναι να είσαι παιδί…
Αλήθεια έχει χρώμα το μυαλό; Κι αν έχει, πώς είναι; Μάθετε μέσα από την τρυφερή ιστορία της Στέλλας Τζανέτη πώς γίνεται να ανοίξουμε παράθυρο στη φαντασία, στο όνειρο και στην Αγάπη με οδηγό το ζεστό φως των Χριστουγέννων, ακόμα κι αν είμαστε κουκουλωμένοι… στο ζεστό μας πάμπλωμα!


Στέλλα Τζανετή. Βιογραφικό:
Γεννήθηκε τον Μάιο του 1973 στην Αθήνα. Άρχισε να γράφει από όταν θυμάται τον εαυτό της.
Σπούδασε Αγγλική Φιλολογία, και εργάστηκε 14 χρόνια σε πολυεθνικούς οργανισμούς ως Διευθύντρια Τμημάτων Εξυπηρέτησης Πελατών και 3 χρόνια στον χώρο της Ψυχικής Υγείας Παιδιών και Εφήβων ως Διοικητική Διευθύντρια.
Το βιβλίο, Μαμά τι χρώμα έχει το μυαλό μου, είναι το πρώτο της εκδοτικό έργο.
Βασίλης Τζανετής. Βιογραφικό:

Ο Βασίλης Τζανετής γεννήθηκε στην Αθήνα τον Αύγουστο το 1974. Σπούδασε γραφιστική και εργάστηκε σε τυπογραφικούς οίκους στο δημιουργικό τμήμα. Του αρέσει να «σκιτσάρει» σαν μικρό παιδί, γι’ αυτό ανέλαβε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε τούτο εδώ το παραμύθι. Γιατί του ζητήθηκε ακριβώς αυτό! Να ζωγραφίσει με την ψυχή και τη φαντασία ενός παιδιού εννέα ετών!!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum