"ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ #3‏ "

Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Στην τελευταία ραδιοφωνική του συνέντευξη ο υποψήφιος στην Α΄Θεσσαλονίκης με το «Ποτάμι» Σπύρος Πέγκας ρωτήθηκε "γιατί εσείς που τώρα μόλις εκλεγήκατε και μάλιστα γίνατε Αντιδήμαρχος, κατεβαίνετε ξανά ως υποψήφιος στις εθνικές εκλογές;"
Η απάντηση, επισήμανε ,  βρίσκεται στην προσωπική του πορεία ως πολίτη, επιχειρηματία, πολιτικού.


«Ξεκίνησα από την επιχειρηματικότητα, προχώρησα με ομάδες και κινήσεις στην κοινωνία των πολιτών, στοιχήθηκα πίσω από τον Γιάννη Μπουτάρη, για να αλλάξουμε τη Θεσσαλονίκη. Σε μεγάλο βαθμό το καταφέραμε. Τώρα επιθυμώ να αλλάξουμε τη χώρα. Να την αλλάξουμε χωρίς να τη γκρεμίσουμε. Το Ποτάμι φέρνει μαζί του την ελπίδα της σταθερότητας που έχει ανάγκη η χώρα. Την ελπίδα της ανατροπής της παλαιοκομματικής αντίληψης για την πολιτική. Της ευρωπαϊκής μας προοπτικής.
Απευθύνομαι σε όλους εσάς, τους φίλους και γνωστούς, αλλά και σε αυτούς που απλώς παρακολουθούν αξιολογώντας την πορεία μου στα κοινά, για να ζητήσω τη ψήφο σας. Για να μπορέσουμε, όλοι μαζί, εσείς που πιστεύετε στην αλλαγή και στη θετική θεώρηση της ζωής και της πολιτικής, να ξεκινήσουμε να φτιάχνουμε μια νέα Ελλάδα. Της ανάπτυξης , της δημιουργίας, της αξιοκρατίας.
Υπόσχομαι ότι θα δουλέψω με όλες μου τις δυνάμεις προς την κατεύθυνση αυτή. Ευχαριστώ ολόψυχα για την υποστήριξή σας.» τονίζει με δήλωσή του.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum