ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΣΤΟ 3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΤΗΣ "ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ"

Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

Ευρηματικό, εύστοχο, ξεκαρδιστικό , αλλά  και «γροθιά στο στομάχι» ήταν το 3ο επεισόδιο της «Εθνικής Ελλάδος» του Γιώργου Καπουτζίδη που προβάλλεται στο MEGA.
Η σκηνή όπου καταρρέουν όλες οι φωτογραφίες των πρώην πρωθυπουργών με τον χαρακτήρα του λαμόγιου Σαφέτα δίπλα τους , σύμφωνα πάντα με το σενάριο, είναι προφητική, εάν αναλογιστεί κανείς ότι γυρίστηκε πριν τις εκλογές και συνέπεσε χρονικά η προβολή της αμέσως μετά τις εκλογές. Ακόμη μία ευρηματική σκηνή είναι όταν  ο προπονητής του curling διερωτάται γιατί το λαμόγιο ο Σαφέτας δεν προσέλαβε κανονικό κατασκευαστή παγοδρομίου,  αλλά έναν περίπου κατασκευαστή που δεν ξέρει από παγοδρόμια, αλλά από πάγους και κατεψυγμένα. Και όταν τον ρωτάει γιατί έχει αναθέσει το έργο σε άνθρωπο που δεν κάνει αυτή τη δουλειά, αλλά παραπλήσια, απαντάει γιατί είναι "αδελφός".



Αποκάλυψη πάντως ήταν η ξεκαρδιστική Κύπρια Μαριέλλα Σαββίδου  που υποδύεται τη Στάλω Θεοφυλάκτου.

Η «γροθιά στο στομάχι» όμως δόθηκε με τη σκηνή , όπου ο γιος της φίλης της ηρωίδας που υποδύεται η Κωνσταντίνα Μιχαήλ γίνεται μάρτυρας ρατσιστικής επίθεσης , όπου πρωτοστατεί ο γιος της δεύτερης. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum