ΟΜΑΔΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΩΝ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΩΝ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΤΟΜΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Η COCKTALE FILMS είναι  μία ομάδα από κινηματογραφιστές, φωτογράφους, καλλιτέχνες, ηθοποιούς. Πιστεύουν  ότι “τέχνη” και “διασκέδαση” είναι διαχωρισμοί που ισχύουν κυρίως για εμπορικούς λόγους και ότι υπάρχουν είδη όπου το adult entertainment μπορεί να συναντηθεί με κάθε μορφή τέχνης.
Πιστεύουν  επίσης ότι το λεγόμενο adult entertainment είναι ένα είδος που έχει εμπορικά περιχαρακωθεί σε επαναλαμβανόμενες ομοιόμορφες παραλλαγές που η εμπορική βιομηχανία έχει επιβάλει και ότι αυτό είναι κάτι που μπορεί να αλλάξει και η λεγόμενη ερωτική τέχνη να συναντήσει άλλα είδη και μορφές.
Πιστεύουν επίσης  ότι το σεξ και ο έρωτας δεν μπορούν να μπουν σε καλούπια και ότι κάθε τέτοια προσπάθεια απλά περιορίζει και δημιουργεί διαχωρισμούς που μόνο βλαβεροί μπορεί να είναι. Υποστηρίζουν μάλιστα ότι δεν υπάρχει σκέτο σεξ , όσο κι αν το ισχυρίζεται η βιομηχανία του πορνό,  όπως και δεν υπάρχει έρωτας χωρίς να καθορίζεται σε σημαντικό ποσοστό από την ερωτική επιθυμία και τις ερωτικές πρακτικές.


Τονίζουν ότι η  πορνό βιομηχανία περιορίζει το σεξ στη  μία του μόνο διάσταση διαμορφώνοντας έτσι ανάλογα και ένα κοινό με συγκεκριμένες απαιτήσεις που επαναλαμβάνονται αέναα σε κύκλους , χωρίς ποτέ να αποκτάνε πολυσημία και ανοιχτούς ορίζοντες σε όλο το φάσμα της σεξουαλικότητας όποιου είδους και όποιου προσανατολισμού.
Και σημειώνουν πως το γυμνό σώμα μπορεί να παραπέμπει στον εαυτό του ή να ανοίγει ακτινωτά προς κάθε κατεύθυνση.
Πάντως θέλουν να αποτυπώσουν  κάθε μορφή έκφρασης σεξουαλικότητας περικλείοντας κάθε κοινωνικό φύλο και σεξουαλικό προσανατολισμό στην συνάντησή τους με την τέχνη, την απόλαυση, την ομορφιά και την απενοχοποίηση  μορφών που σήμερα ακόμα λογοκρίνονται ή κρίνονται πολιτικά μη ορθές.
Ζητούν να βρεθούν χρυσές τομές ανάμεσα στην αυστηρότητα που υποτίθεται ότι χαρακτηρίζει ένα πραγματικό έργο τέχνης και πιο ελαφρές μορφές οπτικής διασκέδασης.
Πιστεύουν  στην πολυφωνία και την έκπληξη, στην τολμηρότητα και την υπονόηση, στο παιχνίδι και την αναζήτηση.
Είναι ανοιχτοί σε επαφές με άλλους καλλιτέχνες και ανθρώπους με ιδέες για συνεργασίες, κοινά σχέδια και πιστεύουμε ότι ο δρόμος είναι πιο σημαντικός από το τέρμα, το οποίο δεν υπάρχει.
Εκτός από ερωτικές ταινίες κάνουμε ντοκιμαντέρ, φωτογραφία, βίντεο τέχνη και είμαστε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις και συνεργασίες.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum