Ο ΣΠΥΡΟΣ ΠΕΓΚΑΣ "ΟΔΗΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΣΤΗΝ Α΄ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Την υποψηφιότητά του στην Α΄ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με το Ποτάμι ανακοίνωσε και επίσημα ο Σπύρος Πέγκας. Ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης συναντήθηκε σήμερα με δημοσιογράφους της πόλης και είχε την ευκαιρία να συζητήσει μαζί τους τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και να αναπτύξει τις θέσεις του τόσο για τη Θεσσαλονίκη όσο και για τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν τους έλληνες πολίτες.


Ο Σπύρος Πέγκας παρουσίασε την κάθοδό του στην κεντρική πολιτική σκηνή ως το δικό του επόμενο βήμα πρόκλησης και δημιουργίας, παρομοιάζοντας την Πρωτοβουλία για τη Θεσσαλονίκη του Γιάννη Μπουτάρη με το Ποτάμι. “Το νέο, το φρέσκο, το διαφορετικό, που δε φέρει πολιτικά βαρίδια, μπορεί όπως κατάφερε στη Θεσσαλονίκη, να περάσει και στη χώρα έναν άλλο τρόπο πολιτικής αντίληψης και διοικητικής διαχείρισης” τόνισε ο Σπύρος Πέγκας συμπληρώνοντας ότι  “με ανθρώπους με όραμα και διάθεση είναι εφικτό να δημιουργήσουμε μια άλλη Ελλάδα”. 

Δίνοντας έμφαση στην ανάγκη το πολιτικό σύστημα να γυρίσει σελίδα και να αφήσει πίσω του τις χρεοκοπημένες πρακτικές του παρελθόντος, ο αντιδήμαρχος Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων του Δήμου Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι “ο σύγχρονος πολιτικός λόγος είναι η πολιτική πράξη” και τόνισε πως “υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε ριζικά τη χώρα μέσα από μια σταθερή πορεία χωρίς ακρότητες” απευθύνοντας κάλεσμα στους πολίτες: “Σε αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε θετικά.”

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum