ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΓΕΙΑ ΣΟΥ!!!

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Τον εαυτό του ξεπέρασε για ακόμη μία φορά ο Γιώργος Καπουτζίδης με τη νέα του τηλεοπτική σειρά «Εθνική Ελλάδος» στο MEGA.
Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο αντιλαμβάνεται κανείς ότι ο Καπουτζίδης όχι μόνο πήγε παραπέρα, αλλά εξελίχθηκε ακόμη περισσότερο μέσα σε αυτά τα χρόνια και πως επιστρέφει μόνο όταν έχει κάτι να πει.


 Ανεξάρτητα από το τι νούμερα θα κάνει αυτή η σειρά και πόση  ανταπόκριση θα έχει από το κοινό,  αφήνει ήδη εξαιρετικές εντυπώσεις. Σενάριο πρωτότυπο, εύστοχοι και φυσικοί διάλογοι, πολύ ενδιαφέροντες χαρακτήρες , που ζουν ανάμεσά μας, σκηνοθεσία με προοπτικές από τον Αντώνη Αγγελόπουλο,  πολύ καλή , σχεδόν κινηματογραφική,  διεύθυνση φωτογραφίας, καλαίσθητοι τίτλοι, πολύ δυνατό καστ, όμορφη μουσική από τους αγαπημένους του Καπουτζίδη Κόζα Μόστρα.  Η Σμαράγδα Καρύδη θυμίζει Κάρμεν Μάουρα στους σπουδαίους ρόλους που έκανε στη δεκαετία του ’80, ενώ η Κωνσταντίνα Μιχαήλ παραπέμπει σε Τζέσικα Λανγκ.
Αλλά και η Κατερίνα Παπουτσάκη παρουσιάζει ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο , πολύ πιο «τσαλακωμένο».
Η εισαγωγή με το όνειρο ήταν μία διαφορετική μη αναμενόμενη έναρξη, ενώ η  τελευταία σκηνή,  όπου η Καρύδη ονειρεύεται πως βρίσκεται στο στάδιο,  παίζοντας σε ένα μεγάλο αγώνα Κέρλιγκ, μας προϊδεάζει για το τελευταίο επεισόδιο της σειράς.

Η Τρίτη και 13 Ιανουαρίου εντέλει αποδείχτηκε μία εναλλακτικά τυχερή ημερομηνία για την πρεμιέρα μίας πολλά υποσχόμενης σειράς που ήδη έγινε συνήθεια…!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum