ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Σας έχει τύχει να
-πρέπει να αναπτύξετε στον εργοδότη σας το πλάνο για το επόμενο έτος;
-να υπερασπιστείτε με σθένος και σιγουριά μία απόφαση ή άποψή σας;
-να μην μπορείτε να «πλησιάσετε» τους συναδέλφους σας, όσο κι αν έχετε προσπαθήσει;
-να περάσετε από συνέντευξη για μια επικείμενη δουλειά;
Αν ναι, πάρτε μέρος στο σεμινάριο επικοινωνίας προκειμένου: 
• να ξεκλειδώσετε την έκφρασή σας, 
• να μπορείτε να στέκεστε μπροστά σε κοινό χωρίς να έχετε τρακ,
• να μπορείτε να παρουσιάσετε μια επαγγελματική πρόταση στη δουλειά σας με άνεση και πειθώ
• αλλά και να έχετε όλο τον “χώρο” που σας ανήκει...



Απευθύνεται σε όλους τους ανθρώπους που έχουν επαφές, είτε επαγγελματικές είτε προσωπικές και που η επικοινωνία είναι το βασικό εργαλείο για να πετύχουν τους στόχους τους. Διδάσκει τη λογική (ποια βήματα είναι απαραίτητα κάθε φορά προκειμένου να προβάλουμε καθαρά την ιδέα μας) και τη διαδικασία της επιτυχημένης επικοινωνίας τόσο με πελάτες και συνεργάτες όσο κι εκείνης που αφορά την εσωτερική επικοινωνία της εταιρίας. Χρησιμοποιεί και εκπαιδεύει τους συμμετέχοντες στις τεχνικές δημιουργίας και παρουσίασης κειμένων, όπως σε μια stand up κωμωδία μιας και το χιούμορ αποτελεί την πιο άμεση και επιτυχημένη επικοινωνία. Το αποτέλεσμα είναι άνεση επικοινωνίας και μεταφορά της ιδέας που έχει κάποιος στο μυαλό του σε έναν ή σε πολλούς άλλους.Ο αριθμός των συμμετεχόντων δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 15 μιας και θα ασχοληθεί με τον καθέναν ξεχωριστά. Το σεμινάριο θα είναι πέρα για πέρα διαδραστικό ώστε ο συμμετέχων να μπορεί να βιώσει την αλλαγή!


Βιογραφικό: 
Ο Γιώργος Χατζηπαύλου δούλεψε για πάρα πολλά χρόνια σε διαφημιστικές εταιρίες ως κειμενογράφος. Κι αφού πήρε τα βραβεία του στις διαφημιστικές και ο “κύκλος” έκλεισε για τον ίδιο, μεταπήδησε στον χώρο του stand up comedy. 
Από το 2001 ξεκίνησε τις ατομικές του παραστάσεις με μεγάλη επιτυχία. Κάθε φορά που εμφανίζεται, ο κόσμος συρρέει να τον δει. Αυτή τη στιγμή, παίζει κάθε Σάββατο στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης και κάθε Σάββατο οι παραστάσεις του είναι sold out. Η ανάγκη του κόσμου να καταφέρει μια πιο αποτελεσματική επικοινωνία, τον ώθησαν στη δημιουργία σεμιναρίων έκφρασης τα οποία πραγματοποιεί με επιτυχία τα τελευταία δύο χρόνια.

Πότε: 14 Μαρτίου, Σάββατο 10.00-14.00 και
15 Μαρτίου, Κυριακή 12.00-16.00
Πού: Ξενοδοχείο Fresh, Σοφοκλέους 26. Μοναστηράκι
Με τον Γιώργο Χατζηπαύλου

Τιμή: 80 ευρώ Τηλέφωνο κρατήσεων 6936 159 835

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum