USUAL SUSPECTS NO 3 @ BISCOTTO COFFEE+

Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Τα Murder Mystery Games συνεχίζονται και  περιμένουν το κοινό..
Την Πέμπτη 29 Ιανουαρίου, στις 20:00 στο biscotto coffee+ (Mediterranean Cosmos).
Ένα μυστήριο περιμένει να το λύσετε και να αναδειχθείτε στους καλύτερους ντετέκτιβς της βραδιάς. Οι Usual Suspects επανέρχονται στο biscotto coffee+ με νέα υπόθεση. Η νέα ιστορία μυστηρίου λέγεται Chicago και θα δούμε περισσότερα παρακάτω.
Λίγα λόγια για τη διαδικασία...
Μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι τα Murder Mystery Games, που διοργανώνονται από τους Usual Suspects . Είναι μια θεατρική παράσταση ή ένα ομαδικό παιχνίδι; Είναι μια μάζωξη γνωστών και φίλων ή μια κοινωνική δραστηριότητα; Η αλήθεια είναι πως αυτές οι βραδιές μυστηρίου είναι όλα αυτά μαζί.
Η διαδικασία είναι απλή: Κάθε σενάριο των Murder Mystery Games βασίζεται σε μια ιστορία ενός εγκλήματος και στην αναζήτηση του ενόχου. Οι καλεσμένοι χωρίζονται σε ομάδες των 4 έως 6 ατόμων και μετά από έρευνα όσων στοιχείων μπορούν να μαζέψουν, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο και να συλλάβουν τον “δολοφόνο”.
Chicago: η υπόθεση
Ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος- ή μεγάλος πόλεμος όπως τον ονόμαζαν τότε, μιας και δεν γνώριζαν το μέλλον- έχει πλέον τελειώσει. Αν η δεκαετία του 20 μπορεί να χαρακτηριστεί με μία λέξη αυτή είναι η Αλλαγή. Αλλαγή στην νοοτροπία, στην κουλτούρα, στην οικονομία. Η μετάβαση είναι απότομη και το κλίμα της εποχής ανατρεπτικό. Σταδιακά αυξάνεται στις γωνιές της πολιτισμένης Αμερικής το οργανωμένο έγκλημα το οποίο μετέπειτα εντάχθηκε στην γενικότερη αντίληψη που έχουμε για την Μαφία. Οργανωμένο κυρίως από Ιρλανδούς και Ιταλούς μετανάστες αλλά και από ντόπιους νονούς του εγκλήματος, εδραιώνεται και κερδίζει καθημερινά έδαφος ελέγχοντας από ένα σημείο και μετά πολλές πτυχές της νυχτερινής κυρίως ζωής των μεγαλουπόλεων. Σ' αυτό το κλίμα θα κληθούμε να εξιχνιάσουμε ένα έγκλημα.
Τα στάδια είναι:
Έρευνα
Ανάκριση
Επανεξέταση υπόπτων
Εξακρίβωση στοιχείων
Σύλληψη υπόπτου


Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς  πολλά! Το μόνο που ζητάνε από το κοινό είναι καλή διάθεση, όρεξη για έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και ένα στυλό.
Συμμετοχή: Κόστος 14€ το οποίο καλύπτει 1 ποτήρι μπύρα ή κρασί Μισή πίτσα ανά άτομο - 1 γλυκό ( πορτοκαλόπιτα– φουντουκόπιτα ή lemon pie) - Αναψυκτικά.
Προσοχή: Μπορούν να συμμετέχουν έως 40 άτομα maximum και για να συμμετέχει κανείς  πρέπει να κάνει οπωσδήποτε κράτηση ηλεκτρονικά πατώντας https://docs.google.com/forms/d/1ouiM2kMSNcyRY4piIbXdYOUXJzruBXSwIp3bOsIUspY/viewform
Usual Suspects

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum