Η ΝΕΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑ ΦΑΚΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΡΑΣΣΙΑ

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Η νέα ελληνική κυβέρνηση αποτυπώνεται αυτές τις μέρες στο φακό πολλών φωτογράφων και μάλιστα με διαφορετικό κάθε φορά τρόπο. Ούτως ή άλλως πολλά από τα μέλη της λειτουργούν επικοινωνιακά με νέους κώδικες και αυτό από μόνο του προκαλεί το ενδιαφέρον των φωτογράφων. Ο δημιουργός Βαγγέλης Ρασσιάς αποτύπωσε τη γλώσσα του σώματος, τις εκφράσεις του προσώπου  και τις γωνίες πολλών μελών της νέας αυτής κυβέρνησης. 




Απέδωσε και ερμήνευσε την «εικόνα» τους σε artistic άσπρο-μαύρο. 





Αξιοποίησε μάλιστα τον υπάρχοντα  φωτισμό και τον συνδύασε με μία λιτή επεξεργασία , που το τελικό αποτέλεσμα παραπέμπει σε κινηματογραφικές εικόνες ανεξάρτητης ταινίας με σενάριο «πολιτικού σασπένς».





Στο σημείωμά του  που συνοδεύει το συγκεκριμένο album  στη σελίδα του στο  FB αναφέρει: «Στα λεγόμενα χρόνια του  ''Μνημονίου'' απαθανάτισα πολιτικά πρόσωπα τής ελληνικής αριστεράς που  σήμερα αποτελούν την πρώτη αριστερή κυβέρνηση στην Νεοελληνική ιστορία τής Ελλάδας. Το φωτογραφικό Σημαινόμενο συμβολίζει εύλογα τις προσωπικότητες τους. Ταυτόχρονα είναι απαθανατισμένες και δύο πολιτικές προσωπικότητες της λεγόμενης Δεξιάς Φιλελεύθερης παράταξης πού χάριν σε  αυτές(και  μερικές άλλες)η αριστερά απέκτησε την πολυπόθητη αυτοδυναμία. Η Ιστορία θα κρίνει...»








Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum