ΑΛΗΘΕΙΕΣ, ΣΥΜΒΟΛΙΣΜΟΙ, ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΟ ΚΕΡΛΙΝΓΚ...

Τρίτη 3 Φεβρουαρίου 2015

Αλήθειες, συμβολισμοί, χιούμορ, περισσότερο «μαύρο» και γλυκόπικρο αυτή τη φορά , αλλά και δυνατές σκηνές ευαισθησίας  κυριάρχησαν στο 4ο επεισόδιο της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος» που προβάλλεται στο MEGA κάθε Τρίτη στις 10.30 το βράδυ.
Οι σκηνές όπου οι 4 ηρωίδες εκπαιδεύονται στις βασικές αρχές του κέρλινγκ από τον προπονητή Γιώργο Καπουτζίδη ήταν αριστοτεχνικά γυρισμένες και προσεγμένες στην παραμικρή λεπτομέρεια.
Αυτή η καλώς εννοούμενη «εμμονή» στις λεπτομέρειες κάνει τη διαφορά στη συγκεκριμένη τηλεοπτική  σειρά.


Οι ερμηνείες κινήθηκαν για μία ακόμη φορά σε πολύ καλό επίπεδο με το καστ να λειτουργεί περισσότερο ομαδικά από ποτέ, καθώς στα 3 πρώτα επεισόδια για λόγους πλοκής και σκηνοθεσίας είχαμε πολλά «σόλο». Ίσως αυτή τη φορά να δόθηκε στο Γιώργο Καπουτζίδη η ευκαιρία να ξεδιπλώσει το χαρακτήρα του προπονητή Μελίτη και να ισορροπήσει αρμονικά ανάμεσα στο ρόλο του σεναριογράφου και του ηθοποιού.
Η τελευταία σκηνή πριν τους τίτλους τέλους ήταν βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική,  μακριά όμως από  μελοδραματισμούς και  γλυκανάλατες παραμέτρους.  Εκτός των άλλων ήταν και ένας φόρος τιμής στην Ειρήνη Κουμαριανού που η φωτογραφία της κοσμεί το πορτραίτο της γιαγιάς του προπονητή Μελίτη. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum