LIVING DANGEROUSLY ή ΚΥΛΗΣΕ Ο ΤΕΝΤΖΕΡΗΣ ΚΑΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΚΑΠΑΚΙ...

Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Το 6ο επεισόδιο της Εθνικής Ελλάδος άρχισε με τον πιο ανθρώπινο και ειλικρινή τρόπο. Ο αριθμός 6 ούτως ή άλλως είναι ένας κομβικός αριθμός, άρα και το 6ο επεισόδιο της σειράς ως κομβικό δείχνει το πρώτο   πολύ σημαντικό και γεμάτο δείγμα γραφής  για την πορεία ολόκληρης της σειράς, που μόνο ως πολύ θετικό μπορεί κανείς να το χαρακτηρίσει.
Άλλο ένα πράγμα που κάνει ήδη τη σειρά αυτή «ακαταμάχητη» και «viral» είναι ότι μιλάει κανονικά. Πόσο πιο κανονικό από το ότι ένα αγόρι στα 10-11 του   ερωτεύεται , χωρίς να συνοδεύεται το γεγονός αυτό και η σκηνή αυτή  από μελοδραματισμούς ή ψευδορεαλισμούς επειδή βρίσκεται  σε αμαξίδιο;




Άλλη μία ευτυχής κανονικότητα είναι ότι για μία ακόμη φορά το γέλιο βγήκε αβίαστα από τις καταστάσεις και τις ερμηνείες και όχι από μπαλαφάρες και εκβιαστικές ατάκες.
Ακόμη και οι αγγλόφωνοι διάλογοι είναι κανονικοί και φυσιολογικοί και όχι υπερβολικοί ή ναρκισσιστικοί,  όπως δυστυχώς έχει συμβεί σε άλλες Ελληνικές σειρές.

Το πλέον σημαντικό σε αυτή τη σειρά είναι ότι ο Καπουτζίδης κράτησε την κινηματογραφικότητα του σεναρίου, παρότι το εξέλιξε τηλεοπτικά. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum