OSCAR 2014-2015: ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ

Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

Mε το “Birdman” του Αλεχάντρο Ιναρίτου να επικρατεί στις κατηγορίες της καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας έναντι του Boyhood
του Ρίτσαρντ Λινκλέητερ ολοκληρώθηκε η τελετή της 87ης απονομής των βραβείων Όσκαρ για το 2014-2015. Η Τζουλιάν Μουρ, ο Έντι Ρέντμειν, η Πατρίσια Αρκέτ και ο Τζ. Κ. Σίμονς επικράτησαν στα βραβεία των ερμηνειών, ενώ ο Ελληνικής καταγωγής Αλεξάντρ Ντεσπλά απέσπασε το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου μουσικού θέματος για το Grand Budapest Hotel.


 Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της βραδιάς ήταν όταν η Lady Gaga ερμήνευσε ένα medley από τη Μελωδία της Ευτυχίας ως φόρο τιμής για τα 50χρονα της ταινίας, παρουσιάζοντας στο κοινό τη Τζούλι Άντριους εν μέσω χειροκροτημάτων και επιφωνημάτων. Αμέσως μετά η μεγάλη σταρ έδωσε το βραβείο μουσικής στο «δικό μας» Ντεσπλά.
Αμέσως μετά στις δηλώσεις που έκανε ενώπιον των εκπροσώπων του τύπου βροντοφώναξε υπέρ των δύο του πατρίδων λέγοντας στα γαλλικά :
"Ζήτω η Γαλλία, Ζήτω η Ελλάδα"
Ακόμη μία συγκινητική στιγμή ήταν ο Τζένιφερ Χάντσον βγήκε στη σκηνή να τραγουδήσει προς τιμήν και εις μνήμων όσων  μεγάλων προσωπικοτήτων των τεχνών και επιστημών έφυγαν από τη ζωή το 2014-2015.
Όλα τα βραβεία και οι υποψηφιότητες: http://oscar.go.com/nominees

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum