"SOME OF MY BEST FRIENDS ARE BEATMAKERS"

Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2015

Οι καλύτεροι Έλληνες beatmakers έρχονται την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου στο Block33 και ενώνουν τις μουσικές δυνάμεις τους για μια μοναδική βραδιά!


Apanemic
O Apanemic, γεννημένος στα Ιωάννινα, παρακολουθεί το hiphop από τα τέλη του '90, συμμετέχοντας από το 2002 σε αρκετά εγχώρια hiphop σχήματα και projects.
Οι επιρροές του, η συλλογή παλιών δίσκων και η αισθητική πάνω στην καλή μουσική ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να καθίσει μπροστά από το MPC και τα samplers του και να δημιουργήσει beats. Οι ήχοι του προέρχονται από ένα ευρύ φάσμα που φτάνει από τις αρχές του ‘50 έως τα τέλη του ‘70, με επίκεντρο κομμάτια ξεχασμένα εδώ και δεκαετίες.
Ένας σπάνιος, groovy, ρετρό και ζεστός ήχος, μερικές φορές αναμεμιγμένος ομαλά με swing και shake μελωδίες, ενώ σε άλλες περιπτώσεις η προσθήκη των psych και downtempo στοιχείων είναι αισθητή. Ο ίδιος περιγράφει τη μουσική του σαν ένα μίγμα από Trip Hop / Downtempo / Instrumental Hip Hop, βασιζόμενη στα samples και τον αναλογικό ήχο.
Μοοdy Sanchez
Ο Moody Sanchez γεννημένος στη Καβάλα και ασχολείται ενεργά με το Hip-Hop από τις αρχές του 2000. Συμμετέχοντας στους Gozar Studio Production και σε άλλα projects. Στις αρχές του 2012 ασχολείστε αποκλειστικά με το beat making φτιάχνοντας Hip-Hop/Trip hop downtempo beats βασισμένα σε Blues και Soul δείγματα. Μέτα απο συνεργασίες με πολλούς μουσικούς φτιάχνει την Rebel Funk Orchestra ένα instruemental σχήμα που συνδυάζει Mpc set και jam από μουσικά όργανα. Το 2014 ιδρύει τους "The Gangsters of Love" μια full band με 2 τραγουδιστές, 2 πιανίστες, μπάσο και σαξόφωνο. Μαζί με το Στέφανο Λαζαρίνο (Kashmir, Superclean, Γιάννης Αγγελάκας & οι Επισκέπτες, Ξαξακες) συνδιαζουν Mpc grooves με saxophone jams σε ένα uplifting, ρομαντικό, χορευτικό και soulful set.
Μononome
Ο Mononome είναι από τη Θεσσαλονίκη, ξεκίνησε να δημιουργεί beats το 2007 και από τότε εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους νέους παραγωγούς της ελληνικής σκηνής. Τα κομμάτια του δεν μπορούν να ενταχθούν σε ένα μόνο είδος μουσικής αν κα σε γενικές γραμμές κινούνται μεταξύ hip-hop και trip-hop. Πειραματίζεται με samples από τα 50’s εώς και τα τέλη των 80’s διατηρώντας jazz στοιχεία στη μουσική του, δουλεύοντας με αναλογικό hardware μόνο. Οι δουλειές του τα τελευταία χρόνια είναι από τα καλύτερα δείγματα της νέας ελληνικής μουσικής σκηνής χωρίς να περνάει απαρατήρητος και στο εξωτερικό.
Κill Emil
O Kill Emil είναι  Hip Hop - Downtempo παραγωγός από την Αθήνα. Δημιουργεί τον ήχο του, κυρίως με τη χρήση samples και τα πειράζει ηλεκτρονικά δημιουργώντας κάτι μοναδικό.
Χρησιμοποιώντας μια μικτή τεχνική μιξάροντας αναλογικά samples και MIDI controllers, χειρίζεται τον ήχο με μόνο σκοπό να δημιουργήσει μια ηχητική ιστορία. 
Έχει παίξει στα live των : Bonobo,Guts,Quantic and His Combo Barbaro,Ondatropica,Chinese Man,Gramatik,Dub Pistols,Looptroop Rockers,Barry Ashworth,Andy Smith,The Herbalizer και άλλοι.
******
Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία
T: 2310533533 || www.block33.gr  || info@block33.gr
Some Of My Best Friends Are Beatmakers
Moody Sanchez | Kill Emil | Mononome | Apanemic
Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015
Block33
Εισιτήρια:
Προπώληση 5€ | Ταμείο 7€
Προπώληση εισιτηρίων από τα Viva.gr, τηλεφωνικά στο 11876, από όλα τα καταστήματα Public (on-line στο www.public.gr ), Παπασωτηρίου, Ianos, Seven Spots, Reload Stores, Lotus Record Shop, Stereodisc Record Shop, Tickethouse-Musicland και Underground Skate Stores.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:00

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum