S.O.S. ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

Το "Φως στο Τούνελ" σόκαρε με τις αποκαλύψεις του στη μυστηριώδη εξαφάνιση του φοιτητή στα Γιάννενα.
Οι καταγγελίες έφθαναν η μία μετά την άλλη και έδειχναν ως υπέθυνη του χαμού του μία ομάδα Κρητικών που του φέρονταν βίαια.
Ήταν κοινό μυστικό στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων ότι ο 20χρονος Βαγγέλης Γιακουμάκης, ο ευαίσθητος και χαμηλών τόνων νέος, ήταν θύμα bullying.
Ο δευτεροετής φοιτητής από το Ρέθυμνο εξαφανίστηκε μυστηριωδώς το μεσημέρι της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου, από το οικοτροφείο που βρίσκεται στο χώρο της Σχολής.


Τα Γιάννενα είναι κυριολεκτικά στο πόδι και βοηθούν για τον εντοπισμό του άτυχου νέου. Εθελοντές, διασώστες, ΕΜΑΚ, συγγενείς, φίλοι και ιδιωτικοί ερευνητές.
Στο στούντιο του "Τούνελ" βρέθηκαν η μητέρα και ο θείος του άτυχου νέου. Απηύθυναν έκκληση όποιος δει κάπου τον Βαγγέλη να τον βοηθήσει και να ενημερώσει την πλησιέστερη Αστυνομική Αρχή.
Την εξαφάνιση εντόπισε η μητέρα του Βαγγέλη όταν το απόγευμα της Παρασκευής 6 Φεβρουαρίου τον καλούσε στο κινητό και δεν απαντούσε. Το γεγονός την ανησύχησε γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά, το κινητό του «ήταν η προέκταση του χεριού του, δεν το άφηνε ποτέ…».

Πηγή: ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum