BE UNCENSORED WITH MIKE HUCKABY

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Την Παρασκευή, 13 Μαρτίου, η ομάδα Be Uncescored παρουσιάζει στο Club Division, Κατούνη 30 τον Mike Huckaby από το Detroit των Ηνωμένων Πολιτειών,για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη, σε μια καταιγιστική βραδιά house και techno. Μουσικά, θα πλαισιωθεί από τους resident Djs της ομάδας Be Uncensored, Kabelsalat, Rhyleb, Hearthink, αλλά και τον Caught In Fact. Διατίθενται εισιτήρια προπώλησης στην τιμή των 7€ από το Coo, Βασιλέως Ηρακλείου 4 και από το Mojo, Πλατεία Αριστοτέλους 4, ενώ η τιμή του εισιτηρίου στην είσοδο θα είναι 10€.


Ο Mike Huckaby είναι ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της θρυλικής σκηνής του Detroit. Ιδρυτής δύο δισκογραφικών εταιρειών , της Deep Transportation και της SYNTH, παραγωγές σε έτικέτες – σύμβολα της techno, όπως π.χ. την Tresor, ταξιδεύει ανά τον κόσμο παίζοντας μουσική στα καλύτερα clubs του κόσμου. 
H ομάδα Be Uncensored ιδρύθηκε το 2012 και έκτοτε έχει διοργανώσει πάνω από 20 parties με καλεσμένους καλλιτέχνες παγκόσμιου βεληνεκούς σε σκοτεινά υπόγεια, εγκαταλελειμμένες βιοτεχνίες, εκθεσιακούς χώρους αλλά και clubs.

Be Uncensored with Mike Huckaby
Παρασκευή, 13 Μαρτίου
Club Division
Κατούνη 30
Οι πόρτες ανοίγουν στις 12



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum