ΤΟ ΠΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015

Το Bread and Roses είναι το πιο οικονομικό εστιατόριο δημιουργικής κουζίνας-          ή «εναλλακτικό μαγειρείο» όπως μας λένε οι φίλοι- στην καρδιά της πόλης, την Ομόνοια. Κολεκτίβα πέντε  ανθρώπων με αγάπη, γνώση και ταλέντο , μάγειροι, τεχνολόγοι τροφίμων και καλοφαγάδες, που θέλουν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας συντροφικότητας – παλιά έννοια που εδώ και αιώνες περιέχει το «συν» και την «τροφή». Με γεύσεις δημιουργικές αλλά και γνώριμες, ελληνικές  και διεθνείς, το Bread and Roses προσφέρει νόστιμο, ποιοτικό, δημιουργικό, σπιτικό,  χορταστικό, ολόφρεσκο φαγητό, μαγειρεμένο με πολύ αγάπη, σε ένα υπέροχο περιβάλλον αυθεντικά αστικό , σε τιμές φανταστικές!



Στο Bread and Roses τρώτε ότι τραβάει η ψυχή σας, σε ένα χορταστικό μικρό η μεγάλο πιάτο (κυρίως πιάτο, γαρνιτούρα και σαλάτα ), με μόνο 5,80 ευρώ το μεγάλο πιάτο και 3,40 το μικρο, επιλέγοντας από το μενού μας δημιουργικής ελληνικής και διεθνούς κουζίνας που  ανανεώνεται καθημερινά,  ανάλογα με τις εμπνεύσεις και τα φρέσκα  προϊόντα που προσφέρει η κάθε εποχή του χρόνου.
Δείτε το καθημερινά ανανεωμένο μενού στο facebook Bread-and-Roses ή «ζωγραφισμένο»  στον μαυροπίνακα μας!
Συχνά φιλοξενούνται αφιερώματα σε εθνικές κουζίνες από εντόπιους μάγειρες σε μια παρουσίαση αυθεντικών γεύσεων της κάθε χώρας.
Η κολεκτίβα Bread and Roses είναι ένας φιλόξενος χώρος για όλες και για όλους. Στέκι ανθρώπων που κινούνται, ζουν ή εργάζονται στο κέντρο της πόλης μας.
Ένα σημείο δημιουργικής συνεύρεσης και γευστικής απόλαυσης.
Στεγάζεται στην στοά της οδού Πανεπιστημίου 64, στην Ομόνοια, σε κτίριο δείγμα της μοντέρνας αστικής αρχιτεκτονικής των 50'ς.
Στο Bread and Roses φιλοξενούμε και αγκαλιάζουμε την καλλιτεχνική έκφραση και συνεύρεση δημιουργικών ανθρώπων, τη φιλοξενία εκδηλώσεων και φεστιβάλ παράλληλα με την προώθηση της σωστής διατροφής, τη στήριξη μικρών και κυρίως συνεταιρισμών παραγωγών.
Από τα μέσα Απριλίου η ταράτσα έκπληξη του Bread and Roses  θα λειτουργεί και πάλι σαν εστιατόριο και χώρος εκδηλώσεων.
Μεταξύ άλλων στην ταράτσα έκπληξη του Bread and Roses   φέτος  διοργανώθηκαν μουσικά φεστιβάλ όπως το Omonοia Jazz Festival, conceptual φεστιβάλ πολυμέσων όπως το Φεστιβάλ Βραδύτητας, και η συνέχεια έπεται!
στοά Πανεπιστημίου 64, Ομόνοια
τηλ. 2103802898, σταθμός Mετρό: Ομόνοια
Ώρες λειτουργίας: 12.00-22.30

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum