Η ΜΑΓΕΜΕΝΗ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΑ: ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα ξεκίνησε τη Δευτέρα, 2 Μαρτίου, τις παραστάσεις της, « Η Μαγεμένη Βασιλοπούλα» , με την Αθηνά Παππά σε κείμενο και σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Ρόδη και Ιωάννη Κυφωνίδη. Το έργο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Αθήνα και το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για μια παράσταση που αξίζει της προσοχής.


Το χειροκρότημα του κοινού ήταν έντονο και επίμονο παρά τη λήξη της παράστασης, θέλοντας να δείξουν τον θαυμασμό τους για την ερμηνεία αλλά και την προσπάθεια της ηθοποιού, Αθηνάς Παππά, η οποία δύο μέρες πριν την παράσταση είχε ένα ατύχημα που την καθήλωσε στην αναπηρική καρέκλα επί σκηνής. Η ίδια η ηθοποιός, στο τέλος της παράστασης, ανέφερε πως η ζωή αντιγράφει την τέχνη μιας και η ηρωίδα που υποδύεται, είναι και η ίδια καθηλωμένη σε μια αναπηρική πολυθρόνα.

Η Μαριλίζα Ρέντλ αντικατέστησε επάξια την Αθηνά Παππά στις σκηνές που έπρεπε να παίζει όρθια.




Την πρεμιέρα παρακολούθησαν μεταξύ άλλων: Θεοδόσης Πελεγρίνης, Ειρήνη Νταΐφά, Νέλλη  Γκίνη, Γιώργος Γρηγοριάδης, Γιώργος Λαμπαθάκης ,  Φωτεινή Ντεμίρη, Χάρης Γρηγορόπουλος, Μενέλαος Τζαβέλλας, Τζένη Κουκίδου, Ανδρέας Κωνσταντινίδης, Στέλιος Καλαθάς, Κώστας Κιμούλης, Ελίνα Μπούνια,  Μαρία Βρετού, Ντίνα Αβαγιανού, Βανέσσα Καβαδά, Ελενα Αγγελοπούλου, Δώρα Μασκλαβάνου, Μαριάνθη Σοντάκη, Αντώνης Κούκιας, Άννα Κουρή, Τίνα Δελακούρα, Βασίλης Βόττας, Άρης Γαβρηιλίδης  , Ελένη Ανδρεάδη, Βένια Αντωνίου, Βίκυ Καλοφωτιά, Χριστίνα Θωμαίδου, Βασιλεία Δημηνίδου και πολλοί άλλοι ακόμη.
Στην επιτυχία της βραδιάς συνέβαλε τα μέγιστα η υπεύθυνη επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων της παράστασης Βάσω Σωτηρίου.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum