ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: THE FINAL CUT

Παρασκευή 27 Μαρτίου 2015

Το 2007 άφησε το θέση του στη διαφημιστική εταιρία που δούλευε για να αφοσιωθεί αποκλειστικά σε αυτό που λάτρευε: Το stand up comedy. Από τότε, τον βρίσκουμε να περνάει από τις Νύχτες Κωμωδίας και το House of Art, στο Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας, στο θέατρο Παραμυθίας και στο Εν Αθήναις.
Παράλληλα, έκανε παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα αλλά κι εκπομπές στο ραδιόφωνο, τόσο μουσικές όσο και σατιρικές (ΣΚΑΙ, ΕΡΑΣΠΟΡ, FREEDOM, BHMAFM), αλλά και στην τηλεόραση και στο ίντερνετ (Comedylab, Σκερτσάκια, Λες και το ξερες, Σφηνάκια) με πιο αγαπημένη, την Μάχη των φύλων.
Αν θέλετε να δείτε ένα δείγμα της δουλειάς του, δείτε εδώ
Μια από τις πιο σπουδαίες δραστηριότητές του ήταν και η οργάνωση της παράστασης Stand up for U, την μεγαλύτερη stand up comedy παράσταση για την UNICEF και τα παιδιά, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, και που θα την επαναλαμβάνει κάθε χρόνο, τον Μάιο στην θεατρική σκηνή του Ιδρύματος.
Και τώρα, έπειτα από δύο επιτυχημένες σεζόν (86 παραστάσεις – οι περισσότερες από τις οποίες sold out – και 8500 εισιτήρια) θα παρουσιάζει μία από τις καλύτερες ελληνικές παραστάσεις stand up comedy στο
Θέατρο Αριστοτέλειο (Εθνικής Αμύνης 2, Τηλέφωνο 2310262051)
Ώρα έναρξης: 21:30
Διάρκεια: 120 λεπτά (με διάλειμμα)
Εισιτήρια: 12 ευρώ κανονικό, 10 ευρώ φοιτητικό – μαθητικό – ανέργων




Μία παράσταση που θέτει καίρια ερωτήματα και απαντάει σε όσα μας φέρνουν αντιμέτωπους με το άλλο φύλο:Γιατί οι γυναίκες μιλάνε με “σήματα”;
Μάνα: η γυναίκα της ζωής μας;
Ποιος σηκώνει το καπάκι της τουαλέτας;
Τελετή και γλέντι: το αληθινό μυστήριο του γάμου!
Η μάχη της συγκατοίκησης!
Γιατί η θηλυκότητα φαίνεται ενώ ο ανδρισμός είναι κάτι φλου;
Πώς γίνονται τα παιδιά;
Τι θα γινόταν αν υπήρχε facebook στην αρχαιότητα;Αυτά και τόσα άλλα μεγάλα ερωτήματα της ανθρωπότητας με ή χωρίς κρίση σατιρίζονται και αναλύονται σε μία παράσταση που παίρνει τα σοβαρά στα αστεία και τα αστεία στα σοβαρά!

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum