ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΖΟΥΣ ΕΥΕΙΔΗ ΣΤΟ "ΠΛΕΚΤΟ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ"

Σάββατο 18 Απριλίου 2015

Λίγο πριν το Πάσχα και την  άνοδο της θερμοκρασίας η Αθηνά Οικονομάκου , η Τζόυς Ευείδη  και ο Γιάννης Μποσταντζόγλου επισκέφτηκαν «Το Πλεκτό της Χαράς», όπου τους υποδέχτηκε η φίλη και συνάδελφός τους Φωτεινή Ντεμίρη. 










Άλλωστε το πλέξιμο , το ράψιμο και το κέντημα δεν έχουν εποχή, και τα νήματα δεν είναι μόνο χειμερινή υπόθεση.
Η διάθεσή τους ήταν ανοιξιάτικη και ιδιαίτερα καλή και φαίνεται πως το διασκέδασαν κιόλας. Τα μαθήματα στυλ, μόδας και πλεξίματος που τους «παρέδωσε» η Φωτεινή Ντεμίρη , με τις ευλογίες και του συζύγου της και επίσης γνωστού ηθοποιού Χάρη Γρηγορόπουλου, μετατράπηκαν σε καλλιτεχνικό παιχνίδι. Το αποδεικνύουν με τον καλύτερο τρόπο οι φωτογραφίες που τράβηξαν και μοιάζουν με σκηνές από γυρίσματα και πρόβες.



«Το Πλεκτό της Χαράς» είναι ουσιαστικά μία «μπουτίκ»  με νήματα για πλέξιμο, είδη χειροτεχνίας και ραπτικής και βρίσκεται στην Αγία Παρασκευή.


Πάντως έχει ήδη μετατραπεί σε στέκι καλλιτεχνικό, όπου εκτός από συμβουλές και μαθήματα πλεκτικής και ραπτικής, γίνονται και συζητήσεις για θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, ενώ η Ντεμίρη πάντα θα έχει να κεράσει χειροποίητα κουλουράκια δικής της συνταγής.


Διεύθυνση : Σουλίου 46 , Αγία Παρασκευή, 15343 Αθήνα
Τηλέφωνο : 2106086678 
Περισσότερα : https://www.facebook.com/toplektothsxaras

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum