ΣΤΟ "ΒΑΘΡΟ" Η "ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ" ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ

Τετάρτη 13 Μαΐου 2015

Τι να πει κανείς για το 12ο επεισόδιο. Ειλικρινές, αυθόρμητο, to the point, απλό, λιτό και με έμφαση στις λεπτομέρειες. Τις τεχνικές του curling, αλλά και των αποχρώσεων των συναισθημάτων των χαρακτήρων. Τεχνικές και κινήσεις με συμβολισμούς. Το γεγονός ότι το curling είναι ένα παιχνίδι που μοιάζει με σκάκι στον πάγο δεν επελέγη τυχαία από το Γιώργο Καπουτζίδη. Είναι γεμάτο συμβολισμούς με προβολές στην ίδια τη ζωή.


Το χέρι που απλώνει ο Παντελής για να δεχτεί τα συγχαρητήρια από τον πατέρα του για τη φωτιά που έβαλε στο μαγαζί της Γκρέης και το χέρι που δε δίνει ο πατέρας του ο Θόδωρας. Μία από τις πλέον δυνατές σκηνές του επεισοδίου και ολόκληρης της σειράς.
Χωρίς υπερβολές και περιττές δραματοποιήσεις. Αλλά και η σκηνή που ο Γιάννης, ο γιος της Νίκης, αφήνει την παρέα για να πάει στο δωμάτιό του και η πατρική αντίδραση του Ρίτσαρντ είναι μία σκηνή ανθρώπινη και συγκινητική μεν, πολύ αληθινή και φυσική δε.
Σε αυτό το 12ο επεισόδιο αναδείχτηκαν οι ερμηνείες όλων των “characters” και των τακτικών “guest” της σειράς.
 Του Αντώνη Σταμόπουλου ως Παντελή, του Michael Wighton ως Ρίτσαρντ,  της Ντέμπορα Οντόγκ ως Γκρέις, της Ρομίνα Κατσικιάν ως Ράγια , της Μαρίας Κλεάρχου ως Πέπης , της Ειρήνης Βαλατσού ως Άννας, κόρης της Νίκης, του Χρήστου Ράπτη ως Γιάννη, γιου της Νίκης , αλλά και του Σπύρου Καραγιάννη ως Μιχάλη, γιου του ζεύγους Σαφέτα.
Όλοι οι συντελεστές και οι πληροφορίες της σειράς : 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum