Ο ΑΣΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΙΣΜΟΣ ΩΣ ΤΕΧΝΗ.. "ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ" ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ

Σάββατο, 9 Μαΐου 2015

Το Μιχάλη το κοινό τον γνωρίζει καλά ως έναν από τους πρωτεργάτες του κινήματος του αστικού γυμνισμού που ξεκίνησε και αναπτύσσεται κατά κύριο λόγο στη Θεσσαλονίκη. 


Ουσιαστικά ήταν ο πρώτος που πειραματίστηκε με τις «γυμνές βόλτες» στην πόλη και στη συνέχεια ένωσε τις δυνάμεις του με το Γιάννη Μασκίδη.
Οι δύο τους έφτιαξαν ένα δίδυμο λειτουργώντας πια πιο «οργανωμένα» και «στοχευμένα», ενώ πρόσθεσαν στην ομάδα τους και μία γυναίκα, τη Χριστίνα.
Την «τέχνη» τους αυτή την εξέλιξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό κι εκτός από τη συμμετοχή τους σε διαμαρτυρίες και καμπάνιες ως ακτιβιστές , μετουσίωσαν τη γυμνική τους δύναμη σε τέχνη λειτουργώντας ως performers σε καλλιτεχνικά δρώμενα.


Ο Μιχάλης ως γυμνιστής είναι πολύ φυσικό να διαθέτει πληθώρα φωτογραφιών, ορισμένες εκ των οποίων είναι αυθόρμητες και εκ πρώτης όψεως "προσωπικές" και "ακατάλληλες".  Για τους επικριτές του αστικού γυμνισμού οι φωτογραφίες αυτές εμπεριέχουν και ψήγματα πορνογραφίας. 
Ωστόσο με την κατάλληλη επεξεργασία από ακτιβιστικές, τολμηρές και ωμές μετατράπηκαν σε καλλιτεχνικές παραπέμποντας σε αυτό που λέμε NUDE ART. Το εάν φλερτάρουν με τη "soft πορνογραφία" ακόμη και καλλιτεχνικά, είναι στην υποκειμενική άποψη και κρίση του καθένα. 

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου