Πως
συνδυάζονται η πάβλοβα με φράουλες, το τσιζκέικ και η πανακότα με τις φωτογραφήσεις
εσωρούχων, τα ταξίδια με τις μηχανές και τις αθλητικές δραστηριότητες; Συνδυάζονται
όταν ο σεφ Γιώργος Σίσκας εξελίσσεται στη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική και
παράλληλα ποζάρει ως επαγγελματίας μοντέλο.
By Akis Photography
By Akis Photography
By Akis Photography
Ο Σίσκας
γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πρέβεζα. Κατάφερε να κάνει το χόμπι του επάγγελμα και σπούδασε τη μαγειρική τέχνη το 2002.
Παράλληλα ασχολείται με τις φωτογραφήσεις και διάφορα διαφημιστικά σε συνεργασία με γραφεία
μοντέλων , κυρίως για καταστήματα ρούχων και κομμωτήρια.
By Akis Photography
By Akis Photography
Μαγειρεύει σε διάφορα σπίτια (private chef)γνωστών
και μη, με την δική του ομάδα, ενώ έχουν δημοσιευτεί αρκετές συνταγές του. Πολύ σύντομα ξεκινάει συνεργασία με το σάιτ της Μαρίας Ηλιάκη.
Αγαπημένη του κουζίνα είναι η μεσογειακή.
Στον ελεύθερο χρόνο του κάνει γυμναστική κ ασχολείται με αθλητικές δραστηριότητες, ενώ κάνει εξορμήσεις με τη μηχανή του παρέα με άλλες
μηχανές.
Δούλεψε σε καλά εστιατόρια στην Αθήνα και σε εταιρίες catering. Ενώ κάποια καλοκαίρια ασχολήθηκε με τα μενού εστιατορίων σε διάφορα νησιά. Στα μελλοντικά του σχέδια είναι και ο κινηματογράφος, αρκεί να βρεθεί ο κατάλληλος ρόλος.
FbPage: https://www.facebook.com/pages/%CE%93%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%91%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-by-Giorgos-Siskas/295495917171935?fref=ts
FbPage: https://www.facebook.com/pages/%CE%93%CE%B5%CF%85%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%A7%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CE%91%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-by-Giorgos-Siskas/295495917171935?fref=ts
0 σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου