"ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΑΣ"

Δευτέρα, 25 Μαΐου 2015

 Βιωματικό Σεμινάριο με τίτλο « Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας» οργανώνουν οι Εκδόσεις Διόπτρα.
 Ο εισηγητής, Βασίλης Βασιλειάδης, είναι Διευθυντής Εκπαίδευσης στην OTEAcademy και trainer/facilitator/coach σε αναπτυξιακά θέματα. Παράλληλα, ασχολείται με ομάδες ανάλυσης, αυτογνωσίας-εμπειρίας και εργασιακών θεμάτων συνδυάζοντας ψυχοδραματικές και ομαδικοαναλυτικές μεθόδους.
Γνωρίστε πώς μπορείτε να απελευθερώσετε τη δύναμη που κρύβεται μέσα σας, να αποκτήσετε αυτοκυριαρχία, να ελέγξετε τα συναισθήματά σας, να διαμορφώσετε το πεπρωμένο σας ξεπερνώντας κάθε φόβο, μέσα από το Βιωματικό Σεμινάριο «Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας» που βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο και παγκόσμιο best seller του Άντονι Ρόμπινς.
Όλοι έχουμε την έμφυτη ικανότητα να δείξουμε ηρωισμό, να κάνουμε θαρραλέα και ευγενή βήματα για να βελτιώσουμε τη ζωή μας και τη ζωή των άλλων, ακόμη και όταν βραχυπρόθεσμα φαίνεται να ζημιωνόμαστε εμείς. Η δυνατότητα να κάνουμε το σωστό, να τολμήσουμε να αλλάξουμε τον κόσμο, βρίσκεται ήδη μέσα μας. Το ερώτημα είναι το εξής: «Όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή, θα θυμηθούμε ότι είμαστε ήρωες;».


 Λίγες πληροφορίες για το βιβλίο και το συγγραφέα
Ο συγγραφέας του βιβλίου Άντονι Ρόμπινς θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Αμερικανούς ειδικούς στη μεγιστοποίηση των επιδόσεων είτε πρόκειται για απλούς ανθρώπους είτε για προέδρους, ηγέτες, ακτιβιστές, γενικούς διευθυντές, στελέχη πολυεθνικών επιχειρήσεων, αθλητές, αστέρες της ψυχαγωγίας. Τα βιβλία του είναι ευπώλητα σε περισσότερες από 100 χώρες και ο ίδιος ένας περιζήτητος ομιλητής για δασκάλους και γονείς.
Στις 469 σελίδες του βιβλίου, ο συγγραφέας, με ύφος φιλικό και σε πρώτο πρόσωπο, συνδυάζοντας τα πορίσματα της νευροεπιστήμης αλλά και των προσωπικών εμπειριών του, μιλάει για τα όνειρα του καθενός και την αντίληψη περί πεπρωμένου, για τη δύναμη που διαμορφώνει τη ζωή, για τις αντιφάσεις της δημιουργίας και της καταστροφής, για το πώς μπορεί η αλλαγή στην πορεία του καθενός μας να αλλάξει σε μια στιγμή, για τον ψυχικό και σωματικό πόνο, για τον κώδικα συμπεριφοράς, ακόμη και για την ξεκούραση και τη διασκέδαση αφού, όπως λέει χαρακτηριστικά «και ο Θεός πήρε μια μέρα ρεπό».

Πέμπτη 28 Μαΐου 2015 και Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015
19.00
Public Συντάγματος - Αίθουσα εκδηλώσεων
Καραγεώργη Σερβίας 1, Πλατεία Συντάγματος
Είσοδος ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου