ΑΝΑΣΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ‏

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015

 Τριακόσιες ενενήντα πέντε καθαρές, σπάνιας ομορφιάς ελληνικές ακτές, κέρδισαν φέτος «Γαλάζιες σημαίες» κατατάσσοντας τη χώρα μας στην τρίτη θέση παγκοσμίως ανάμεσα σε 50 χώρες.


Ποιες από αυτές βρίσκονται στους παραλιακούς δήμους της Αττικής;
Ένας ολοκληρωμένος χώρος αναψυχής, ένας καταπράσινος χώρος 12 στρεμμάτων, που λειτουργεί ως «όαση» πρασίνου και δίνει νέα πνοή στην παραλία, είναι έτοιμος να υποδεχθεί μικρούς και μεγάλους.


Ενα «μαργαριτάρι» της αττικής ακτογραμμής. Μια οργανωμένη παραλία, η οποία βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των προτιμήσεων των Αθηναίων, θα αποτελέσει κι αυτή την περίοδο μια όαση δροσιάς και ξεκούρασης. Πόλος έλξης χάρη στη χρυσαφένια αμμουδιά της, που «βυθίζεται» στα καταγάλανα νερά της θάλασσας αλλά και εξαιτίας των άψογων παροχών που προσφέρει.



Tο καλό κοκτέιλ έχει τα «μυστικά» της επιτυχίας του. Tι θα λέγατε να σας το ετοιμάσουν οι μετρ του είδους, σε ένα χώρο που είναι άνετος, πολύχρωμος και φιλόξενος, όπως ο κήπος του σπιτιού σας;


Που βρίσκεται η “πράσινη” αυλή της παραλιακής;
Πόλεις «ακροβολισμένες» δίπλα σε δαντελένιες ακτές, μοναδικές στη Μεσόγειο, σύγχρονες μαρίνες, επιχειρήσεις, εμπορικά κέντρα, χώροι διασκέδασης, ταβέρνες, ρεστοράν για κάθε γούστο αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση για μια μικρή ή μεγάλη απόδραση στις αττικές ακτές. Στην ελληνική Ριβιέρα.


Το atticacoast.gr προσπαθεί να καταγράψει και να αναδείξει, εντός και εκτός Ελλάδας, τη μοναδικότητα και την ιδιαιτερότητα αυτού του συνόλου των πόλεων και των ακτών που περικλείουν την Αττική γη και βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα.
Από το Φάληρο, τον Άλιμο, το Ελληνικό, τη Γλυφάδα, τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη, τη Βάρκιζα, τη Σαρωνίδα, το Σούνιο, το Λαύριο και από την άλλη πλευρά έως τον Πειραιά, το Πέραμα, την Πειραϊκή, η Αττική γη αναπνέει με τον δικό της μοναδικό τρόπο....

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum