SPOOKY ROOM 479

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Το «Spooky Room 479»  είναι το πρώτο Hi-tech παιχνίδι απόδρασης  που στην Ελλάδα.


Eνα φοιτητικό δωμάτιο που έχει σϕραγιστεί επ’ αορίστου… Οι ιστορίες για παράξενους θορύβους, ψιθύρους και ουρλιαχτά κρατούν μακριά τους ανεπιθύμητους. Εσείς όμως, μόλις κάνατε το λάθος να πλησιάσετε και η πόρτα έχει κλειδώσει πίσω σας. Όσο το μυστήριο παραμένει άλυτο, τόσο οι αισθήσεις περιπλέκονται και η πραγματικότητα θολώνει. Διαισθάνεστε και κάποιον ακόμα στο χώρο. Η λογική σας πλέον καταρρέει. Είναι δυνατόν να συμβαίνει?


Η ομάδα του Locked escape game δημιούργησε το «Spooky Room 479», ένα παιχνίδι απόδρασης που θα σε κάνει να ξεφύγεις από την πραγματικότητα… Τι κάνει όμως το παιχνίδι να διαφέρει από τα υπόλοιπα; Η διακόσμηση, οι μοναδικοί συνδυαστικοί γρίφοι, ομαδικότητα και επικοινωνία υπό την ψυχολογική πίεση του φόβου;
Όχι μόνο αυτά, αλλά και η μουσική, ηχητικά και οπτικοακουστικά εφέ σε συνδυασμό με προγραμματιζόμενες μικροηλεκτρονικές συσκευές με αισθητήρες και τεχνολογικά μέσα τα οποία πιθανόν για πρώτη φορά βλέπει ή αγγίζει κανείς. Η λειτουργία όλων των αισθήσεων στο έπακρο…


Όσοι έπαιξαν ήδη το παιχνίδι δήλωσαν : «10 επίπεδα πάνω από όλα τα υπόλοιπα» «επιτέλους μια οργανωμένη ιστορία, με πλοκή και μυστήριο» «ιδανικό επίπεδο, δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο» «τέλειο!!! Ο ένας γρίφος σε πάει στον άλλο» «σε δεν θα το ήθελα πιο τρομακτικό…» «ευφάνταστοι συνδυαστικοί γρίφοι, μπράβο παιδιά!» «το συστήνω ανεπιφύλακτα»
Το παιχνίδι προτείνεται για άτομα άνω των 18 ετών και χωρίς καρδιακά ή άλλα προβλήματα υγείας λόγω της ψυχολογικής επίδρασής του. 
Κρατήσεις : http://locked.gr/booking/?Room479


Το Lοcked http://locked.gr/ είναι το πρώτο ζωντανό παιχνίδι απόδρασης που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη και πρώτο στις προτιμήσεις των χρηστών του Tripadvisor http://www.tripadvisor.com.gr/Attraction_Review-g189473-d6932287-Reviews-Locked_The_Escape_Game-Thessaloniki_Thessaloniki_Region_Central_Macedonia.html στην κατηγορία "Αξιοθέατα της Θεσσαλονίκης".
Ομάδες 2-6 παικτών μπαίνουν στο χώρο του παιχνιδιού και προσπαθούν να αποδράσουν μέσα σε 60 λεπτά. Στόχος των παικτών είναι να βρουν αντικείμενα, κλειδιά, κωδικούς, γρίφους και χρησιμοποιώντας φαντασία, ομαδικότητα και λογική σκέψη να λύσουν το μυστήριο και να αποδράσουν.
Στο LOCKED επίσης, λειτουργούν άλλοι 4 χώροι παιχνιδιού: "Το γραφείο του John Monroe","CSI Thessaloniki", “Ο Jack Travis και τα χαμένα αγάλματα” και “Virus”, με διαφορετική ιστορία μυστηρίου το καθένα.



LOCKED
Αγίας Σοφίας 21, 1ος όροφος
Τηλ. Επικοινωνίας 2310 232577
Website www.locked.gr
 ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Τετάρτη- Παρασκευή 16:00-24:00

Σάββατο-Κυριακή 12:00- 24:00

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum