7o ΠΙΚ ΝΙΚ ΤΕΧΝΗΣ

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2015

Ένα πολύχρωμο και νεανικό μωσαϊκό τέχνης θα στηθεί το Σάββατο 20 και την Κυριακή 21 Ιουνίου, από τις 18:30 – 22:30, στο χώρο της Μονής Λαζαριστών! Το καθιερωμένο πια Πικ – Νικ Τέχνης έφτασε στην έβδομη διοργάνωσή του και η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Παύλου Μελά «ΙΡΙΣ» είναι έτοιμη να παρουσιάσει τα αποτελέσματα της φετινής χρονιάς!
Με αφορμή τη λήξη των φετινών τους προγραμμάτων, όλες οι δομές και σχολές -η Σχολή Χορού, το Εργαστήριο Εικαστικών Τεχνών, το Θέατρο και τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης / Πολίχνης- συναντώνται σ' ένα διήμερο πρόγραμμα εκθέσεων, δράσεων, συναυλιών και παραστάσεων, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Συγκεκριμένα:
- Το Εικαστικό Εργαστήριο εκθέτει τα έργα των τμημάτων του -παιδικά, ενηλίκων, εφήβων, κεραμικής, fusing και κοσμήματος/χειροτεχνίας- , καταλαμβάνοντας όλους τους χώρους της Μονής.
- Το Θέατρο παρουσιάζει τα τμήματά του μέσα από δράσεις, ασκήσεις και αυτοσχεδιασμούς.
- Η Σχολή Χορού, συμμετέχει με την παράσταση '«Από τον βυθό στα κύματα», παιδικό μπαλέτο σε τρεις πράξεις.
- Τα Δημοτικά Ωδεία Σταυρούπολης - Πολίχνης παρουσιάζουν τους μικρούς τους μουσικούς.
Το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν ανοιχτά εργαστήρια ζωγραφικής και χορού 18:30 – 19:30 και την Κυριακή 18:30 -  20:30 εργαστήριο χορωδίας και βυζαντινής χορωδίας.
Το πρόγραμμα του 7ου Πικ-Νικ ολοκληρώνεται με την συναυλία «Ήχοι της JAZZWest Side Ensemble», την Κυριακή 21 Ιουνίου, στις  21:45, γιορτάζοντας και την Ευρωπαϊκή Ημέρα Μουσικής.




Είσοδος ελεύθερη
Ώρες λειτουργίας: 18:30 – 22:30

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum