"ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ-ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ"

Τρίτη 2 Ιουνίου 2015

Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015 η κοινωνικού και εκπαιδευτικού χαρακτήρα εκδήλωση - παιχνίδι με θέμα “ΟΛΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΙ - ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ” που διοργάνωσε η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Αλληλεγγύης και Δημόσιας Υγείας του Δήμου Καλαμαριάς σε συνεργασία με τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς, στην πλατεία Δημαρχείου Καλαμαριάς. 



Περισσότεροι από 250 μαθητές - μέλη της greenteam ΕΥΡΩΓΝΩΣH - EUROLAB Καλαμαριάς συμμετείχαν σε διαδραστικά - βιωματικά παιχνίδα που επιμελήθηκαν οι εκπαιδευτικοί τους σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς του ΙΕΚ ΑΚΜΗ, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών, γονέων και δημοτών σχετικά με το επίκαιρο και ευαίσθητο πρόβλημα της λεκτικής και σωματικής παρενόχλησης (bulling), καθώς και την αποδοχή της διαφορετικότητας.
Η εκδήλωση υποστηρίχθηκε από την Χ.Α.Ν. Καλαμαριάς, τον τοπικό Εμπορικό Σύλλογο «ΕΡΜΗ», την ΟΜ.Α.Κ. Καλαμαριάς, ενώ πλούσια δώρα και υποτροφίες προσφέρθηκαν σε μαθητές και εθελοντές από επιχειρήσεις της πόλης.

Η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum