ΧΡΥΣΟΣ Ο ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ, ΑΣΗΜΕΝΙΟΣ Ο ΜΑΡΑΣ, ΧΑΛΚΙΝΕΣ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Ο πρωταθλητής Ευρώπης που ήταν και ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην Τελετή Εναρξης στους Αγώνες του Μπακού, ήταν άψογος στον τελικό των κρίκων και με 15.633 βαθμούς κατέκτησε την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο.


Μετά τον Λευτέρη Πετρούνια ήταν η σειρά του Βλάση Μάρα να ανέβει στο βάθρο των νικητών. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στον τελικό του μονόζυγου, συγκεντρώνοντας 15.366 βαθμούς. Το χρυσό μετάλλιο πέρασε στο λαιμό του Γερμανoύ Φαμπιάν Αμπουεκέν (15.533β.), ενώ το χάλκινο στου Ρώσου Νικίτα Ιγκνατίεφ (15.166β.).

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε η Εθνική πόλο γυναικών, επικρατώντας στο μικρό τελικό της Ιταλίας με 8-7, για τους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού. Το τρίτο μετάλλιο της ελληνικής αποστολής και δεύτερο χάλκινο στη διοργάνωση
Μέρα επιτυχιών η σημερινή για τα ελληνικά χρώματα στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Μπακού. Μετά το χρυσό μετάλλιο του Λευτέρη Πετρούνια στους κρίκους ήρθε η σειρά της γυναικείας ομάδας πόλο για να ανέβει στο βάθρο.
Οι Ελληνίδες “γοργόνες” επικράτησαν στον μικρό τελικό της διοργάνωσης της Ιταλίας με 8-7 και κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.


Το 1ο μετάλλιο, χρώματος αργυρού, για την Ελληνική αποστολή στους 1ους Ευρωπαικούς Αγώνες στο Μπακού, κατέκτησε από την περασμένη εβδομάδα ο πρωταθλητής καράτε Γιώργος Τζάνος.
Ο 25χρονος πρωταθλητής του καράτε, Μιχαήλ-Γεώργιος Τζάνος, έπειτα από εξαιρετική πορεία φόρεσε στο στήθος του το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία -84κ κουμίτε.


Ο πρωταθλητής από τη Θεσσαλονίκη ηττήθηκε στον τελικό από τον γηπεδούχο, Αζέρο Μαμάγιεφ, ο αγώνας ήταν ισόπαλος με τον Έλληνα να μην καταφέρνει να πάρει το «χρυσό» σημείο που θα του έδινε τη νίκη και έμεινε στην ισοπαλία (1-1) που εκ των πραγμάτων θα ήταν καταδικαστική.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum