"ΔΕΣ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ"

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015

Άνθρωποι κολλημένοι ή ονειροπόλοι, άνθρωποι τρελοί ή ψεύτες, μόνοι ή σεξομανείς, φιλόσοφοι ή κερατωμένοι, επιτυχημένοι αλλά και κατεστραμμένοι οικονομικά, ταμίες σε τράπεζες, wanna be τραγουδίστριες,, ταξιτζούδες, διαφημιστές, νεοεπιχειρηματίες και ότι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς,  παρελαύνουν από το Square και  προτρέπουν το κοινό…. να το δει αλλιώς. Η μανιοκαταθλιπτική barwoman καταγράφει με σχολαστικότητα κάθε τους αντίδραση για να συγκεντρώσει υλικό για το πολυαναμενόμενο βιβλίο της με τίτλο « Τι είναι ο άνθρωπος».


Μια ανατρεπτική κωμωδία βασισμένη σε κείμενα του Γούντυ Αλλεν και του Τζιμ Τζάρμους, αλλά και των Ρέππα- Παπαθανασίου, Μάρας Μπαρόλα, Σταύρου Στάγκου, Έρσης Νιαότη..και θεός ξέρει ποιος άλλος θα προστεθεί!
Μια χιουμοριστική ματιά γεμάτη αναπάντεχα, πάνω στα πρέπει και στα μη της σύγχρονης ζωής, πάνω στις αλήθειες μας και στην εικόνα που αναγκαζόμαστε να δείξουμε στους άλλους.
Παίζουν οι : Νίκος Γεωργάκης, Χάρης Γρηγορόπουλος, Αγγελική Καρυστινού, Μάρα Μπαρόλα και Φωτεινή Ντεμίρη. Σκηνοθεσία Σταύρος Στάγκος. Παραγωγή EPOPSIS.
Διάρκεια παράστασης : 90 λεπτά
Γενική είσοδος : 10 ευρώ
Από τις 5 Ιουλίου κάθε Κυριακή και Δευτέρα στις 21.30 στο SQUARE Πραξιτέλους 43 και Αγίου Μάρκου.
Για λίγες μόνες παραστάσεις.
Τηλέφωνο κρατήσεων 2103210460

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum