QUILOMBO SUMMER PARTY 2015

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015

Το Quilombo Centro Cultural γιορτάζει το κλείσιμο της σεζόν και την έναρξη του καλοκαιριού, με ένα μεγάλο καταπράσινο πάρτυ το Σάββατο 27 Ιουνίου, στο Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», στο Ίλιον. Το πάρτυ, που γίνεται σε συνεργασία με το cAfe Υπογλυκαιμίες, ξεκινά από νωρίς το βράδυ, στις 20.00, με την παρουσίαση των εργαστηρίων. Όπως σε κάθε καλοκαιρινό πάρτυ του Quilombo, ο ήχος από βραζιλιάνικα κρουστά θα πλημμυρίσει το πάρκο, φυσικά δεν θα λείψουν τα show με αφρικάνικο χορό, flamenco και capoeira, και όπως πάντα η βραδιά θα κορυφωθεί με τον Dj Santoner Rpz και πολύ χορό από όλους μας.
Το Quilombo είναι ένας πολυχώρος τέχνης και πολιτισμού που δημιουργήθηκε το 2004, από μια μπάντα μουσικών με κοινό χαρακτηριστικό την αγάπη για τη μουσική και την κουλτούρα της Βραζιλίας. Μέσα σε λίγα χρόνια η μπάντα Quilombo ταξίδεψε σε όλη την Ελλάδα και μαζί της το μήνυμα της συσπείρωσης γύρω από την έννοια της δημιουργικής κοινότητας στην οποία αναφέρεται το όνομά μας και η οποία αποτελεί μέχρι και σήμερα τον βασικό ιδεολογικό μας πυρήνα.
Τα τελευταία χρόνια, το Quilombo ανοίγει όλο και περισσότερο σε διαφορετικές μορφές τέχνης και αγκαλιάζει κουλτούρες απ’ όλο τον κόσμο. Εκτός από τα εργαστήρια μουσικής, φιλοξενεί και εργαστήρια χορού και θεάτρου, καθώς και θεατρικές παραστάσεις, συναυλίες, ημερίδες.




                                     Χορηγός επικοινωνίας


Links από το πάρτυ που έγινε στο Άλσος Βεΐκου το καλοκαίρι του 2014:

Info
cAfe Υπογλυκαιμίες
Natura Shop
Πάρκο Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης», Ίλιον
info/reserve: 210 2387732

Είσοδος: ελεύθερη
πρόσβαση στο πάρκο «Αντώνης Τρίτσης»:

Quilombo Centro Cultural
Σερβίων 8 & Λ. Αθηνών 44
Ακαδημία Πλάτωνος
Τηλ.: 210 5227961, 6973212650
fb: Quilombo Centro Cultural




Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 
FashionArt LoveR © 2011 | Designed by RumahDijual, in collaboration with Online Casino, Uncharted 3 and MW3 Forum